Ολυμπιακός: Ψηλά στη λίστα της Ρεν ο Σισέ

Ο Παπέ Σισέ είναι πολύ ψηλά στη λίστα της Ρεν που έχει βγει στην αγορά για κεντρικό αμυντικό. Τι λέει το scouting report των Γάλλων που τσεκάρουν μήνες τον Σενεγαλέζο.

Ολυμπιακός: Ψηλά στη λίστα της Ρεν ο Σισέ

«Χρυσάφι» έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού και το έχουν εντοπίσει αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Οι Πειραιώτες έχουν στις τάξεις τους παίκτες που είναι προϊόν του σκάουτινγκ και αποκτήθηκαν με ελάχιστα χρήματα και έχουν εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή τους αξία.

Ένας από αυτούς είναι ο Παπέ Σισέ για τον οποίο η φετινή σεζόν δεν έχει εξελιχθεί το ίδιο καλά με προηγούμενες. Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν το παιχνίδι με την Τότεναμ για το Champions League είχε ως αποτέλεσμα ο παίκτης να μείνει έξω γι' αρκετούς μήνες.

Από τότε κυρίως παίζει το ρόλο του μπαλαντέρ έχοντας μείνει πίσω από Μπα και Σεμέδο. Παραμένει, ωστόσο μία αξιόπιστη λύση που όποτε χρειάστηκε να αγωνιστεί πρόσφερε στην ομάδα του. Μη ξεχνάμε πως πέρσι ο Ολυμπιακός είχε αρνηθεί απορρίψει πρόταση 18 εκατ. ευρώ για τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό.

Ακόμη κι αν ο Σισέ δεν έχει κάνει μία γεμάτη σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα παραμένει στις λίστες ευρωπαϊκών συλλόγων. Μία από αυτές είναι η Ρεν, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία βρίσκεται στην αναζήτηση δύο κεντρικών αμυντικών. Ο σύλλογος της Ligue 1 ψάχνει τόσο αριστερό όσο και δεξί στόπερ. Το όνομα του Παπέ Σισέ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι Γάλλοι ο τεχνικός διευθυντής της Ρεν, Φλοράν Μορίς παρακολουθεί αρκετό καιρό τον Σενεγαλέζος κεντρικό αμυντικός του Ολυμπιακού. Το scouting report για τον Σισέ κάνει λόγο για έναν άνετο στόπερ που μπορεί να παίξει και με τα δύο πόδια. Είναι επιθετικός κεντρικός αμυντικός, πανύψηλος που μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Η Ρεν έχει τσεκάρει τον Σισέ στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και έχει καταλήξει πως είναι ένας κεντρικός αμυντικός που της κάνει.