Η ΕΠΟ απάντησε στην ΠΑΕ Άρης

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με την οποία πήρε θέση στους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Άρης.

Η ΕΠΟ απάντησε στην ΠΑΕ Άρης

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της πήρε θέση στους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Άρης, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δόλου από την ομοσπονδία για την απόκρυψη εγγράφου της FIFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησης της ΕΠΟ, που συντονισμένα και σε καθημερινή βάση επιχειρείται το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα κέντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν αποτελεί παρά… προφάσεις εν αμαρτίαις.

Η διοίκηση της ΕΠΟ πολιτεύεται με βάση την τήρηση των κανονισμών του παιχνιδιού και την προστασία των συμφερόντων των ελληνικών συλλόγων, έχοντας ως προτεραιότητα τη διαφάνεια και την ισονομία, κατόπιν τούτου δε, προφανώς και απορρίπτει κάθε ισχυρισμό περί ''αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών'', καθώς επίσης και περί οποιασδήποτε ''αμέλειας'' ή ''δόλου'' διοικούντων και στελεχών της στη συνολική διαχείριση του θέματος που προέκυψε με την ΠΑΕ Άρης.

Τούτων δοθέντων, οι όποιες απειλές θα πρέπει να απευθύνονται σε όσους προκάλεσαν, με τους χειρισμούς τους, τη σημερινή κατάσταση στη λαοφιλή ΠΑΕ και όχι κατά εκείνων που προσπαθούν να συνεισφέρουν με ρεαλιστικές λύσεις».