Μια Σειρήνα στο Σορέντο

Το πρώτο μυθιστόρημα της Ευδοκίας Nεφέλη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bell.

Μια Σειρήνα στο Σορέντο

Όταν ο έρωτας συναντήσει την περιπέτεια θα γεννηθεί... μια Σειρήνα στο Σορέντο.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια Θάλεια Γαλάνη δέχεται μια πρόσκληση για να τραγουδήσει σε ένα λαμπερό γκαλά μόδας στην Ιταλία. Η μοίρα θα την οδηγήσει στο πανέμορφο Σορέντο, στη βίλα του επιτυχημένου επιχειρηματία Βιτσέντσο Ντι Νότε -του πιο γοητευτικού άντρα που είχε αντικρίσει ποτέ.

Η ακατανίκητη έλξη που γεννιέται από την πρώτη στιγμή που διασταυρώνονται τα βλέμματά τους υπονομεύει την απόφαση της Θάλειας να μη χαρίσει ξανά την καρδιά της σε κανέναν άντρα.

Ο Έντσο, όμως, μαγεμένος από την εκθαμβωτική ομορφιά της, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.
Την ίδια στιγμή, ένας αδίστακτος συλλέκτης αρχαίων αντικειμένων και η επιθυμία του να αποκτήσει την πολύτιμη «Σειρήνα», ένα μεγάλης αξίας εύρημα από την εποχή των ταξιδιών του Οδυσσέα στη Μεσόγειο, ταράζουν την ηρεμία στο ηλιόλουστο Σορέντο...
Με φόντο την κοσμοπολίτικη ακτή του Αμάλφι, το «Μια σειρήνα στο Σορέντο» είναι το πρώτο μυθιστόρημα της Ευδοκίας Νεφέλη, μια συναρπαστική ιστορία όπου ο έρωτας συναντά το μυστήριο.

Βιογραφικά στοιχεία:

Η Ευδοκία γεννήθηκε στην Πάτρα. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε μεγάλη αγάπη για τις τέχνες και ιδιαίτερα για τη λογοτεχνία.
Λατρεύει τα ταξίδια, ενώ παθιάζεται με τη μουσική, το χορό και το τραγούδι.
Στον ελεύθερο χρόνο της ζωγραφίζει τοπία εμπνευσμένα από τη φύση της Μεσογείου και έχει αδυναμία στον καλό καφέ και τη σοκολάτα. Την μαγεύουν τα αυγουστιάτικα δειλινά και εκτιμά ιδιαίτερα το καλό σινεμά και το θέατρο.
Πέραν των σπουδών της στην ιατρική, η Ευδοκία είναι ένα εργαζόμενο κορίτσι.

Το «Μια Σειρήνα στο Σορέντο» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα, ενώ αυτό τον καιρό ετοιμάζει το επόμενο βιβλίο της.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας