Το νέο βιβλίο του γυμναστή του Ολυμπιακού, Χρήστου Μουρίκη

Ο γυμναστής του Ολυμπιακού έγραψε ένα ακόμη βιβλίο για τους καλύτερους τρόπους προπόνησης των ποδοσφαιριστών.

Το νέο βιβλίο του γυμναστή του Ολυμπιακού, Χρήστου Μουρίκη

«Τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια μικρού, μεσαίου και μεγάλου αριθμού παικτών με περιορισμούς», ο τίτλος του. Φέρει μεταξύ άλλων και τη «σφραγίδα» του Βαλβέρδε.

Όλη η ζωή του γυμναστή του Ολυμπιακού Χρήστου Μουρίκη (εκτός φυσικά από την οικογένειά του) είναι το ποδόσφαιρο και η προπόνηση. Την αγάπη του προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να την μοιραστεί μέσω των βιβλίων που γράφει, δίνοντας πολύτιμες βοήθειες σε προπονητές ποδοσφαίρου σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο, σε γυμναστές και σε σπουδαστές που θέλουν κάποια μέρα να γίνουν προπονητές.

Το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο «Τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια μικρού, μεσαίου και μεγάλου αριθμού παικτών με περιορισμούς» έχει βγει στην αγορά και αφορά όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν ή ασχολούνται με την προπόνηση ποδοσφαιριστών σε όλες τις ηλικίες.

Υπάρχει ακόμη και ανάλυση των μοντέρνων προπονήσεων που ακολουθούν οι κορυφαίες ομάδες του πλανήτη για να σταθεροποιηθεί το ιδανικό επίπεδο απόδοσης των ποδοσφαιριστών τους.

Στο βιβλίο συμμετέχουν, όπως αναφέρεται και στο εξώφυλλο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τους συνεργάτες του Γιον Ασπιάθου και Χοσέ Ποθάνκο.

Στο παρελθόν ο Χρήστος Μουρίκης έχει γράψει μεταξύ άλλων και βιβλίο για τις καλοκαιρινές προετοιμασίες.

Ο Βασίλης Τοροσίδης μέσω του λογαριασμού του στα σόσιαλ μίντια χειροκρότησε αυτή τη νέα συγγραφική προσπάθεια του γυμναστή των «ερυθρολεύκων».