'Ιδρυμα Ωνάση: «Ιστορία των Επιχειρήσεων Ωνάση 1924 - 1975»

Το Ίδρυμα Ωνάση και οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, παρουσιάζουν την έκδοση «Ιστορία των Επιχειρήσεων Ωνάση 1924 - 1975», (επιστημονική επιμέλεια: Τζελίνα Χαρλαύτη).

'Ιδρυμα Ωνάση: «Ιστορία των Επιχειρήσεων Ωνάση 1924 - 1975»

Μια έκδοση για τον διασημότερο εφοπλιστή του 20oύ αιώνα, τον άνθρωπο που ενσαρκώνει το πρότυπο του μεγιστάνα εφοπλιστή, το σύμβολο της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και την κληρονομιά του που επιβιώνει μέχρι σήμερα μέσω των δράσεων του Ιδρύματος Ωνάση. Το βιβλίο «Ιστορία των Επιχειρήσεων Ωνάση 1924-1975», που στηρίζεται στο Αρχείο Ωνάση, αποτυπώνει την πεντηκονταετή λειτουργία ενός πολυεθνικού επιχειρηματικού ομίλου, με εταιρείες σε τρεις ηπείρους και 14 χώρες και δραστηριότητες σε όλο τον πλανήτη.

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής εκδήλωσης: 09/10/2023 | 12:00

Kατά την Εκδήλωση θα διενεργηθεί βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση των ομιλητών και συντελεστών που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο της Εκδήλωσης για λόγους προβολής της Εκδήλωσης στο κοινό στο πλαίσιο της προβολής των δραστηριοτήτων και δράσεών μας με μέσα επιλογής μας, όπως μέσα από τις ιστοσελίδες μας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έντυπα, μέσα μαζικής επικοινωνίας ή ακόμα επιγραμμικές (οn-line) πλατφόρμες, όπως το YouTube. Θα αρχειοθετήσουμε το παραγόμενο οπτικοακουστικό υλικό όπως κάνουμε για όλες τις δράσεις μας.