«Ο κύριος Μ» της Μάρως Λεονάρδου

Από τiς εκδόσεις Αρμός κυκλοφορεί το βιβλίο της Μάρως Λεονάρδου «Ο κύριος Μ»

«Ο κύριος Μ» της Μάρως Λεονάρδου

Από τις εκδόσεις Αρμός κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Μάρως Λεονάρδου «Ο κύριος Μ».

Ένα ορφανό παιδί με καταγωγή από ένα ψαροχώρι των Κυθήρων, με τη βοήθεια πέντε ξωτικών, γίνεται δημοσιογράφος, παρουσιαστής ειδήσεων και καναλάρχης. Δεν έχει όνομα, είναι ο κύριος Μ. Η τηλεόραση και ο κόσμος της γίνονται ο καμβάς πάνω στον οποίο θα εξελιχθεί η μυθιστορηματική ζωή του.

Και μέσα σ’ αυτό το σκηνικό, στήνουν χορό τα πέντε ξωτικά: το Χρήμα, η Ματαιοδοξία, η Τύχη, η Έμπνευση και το Γονίδιο. Ξωτικά που αποκτούν, όνομα, μορφή και ανθρώπινη υπόσταση, που κινούν τα νήματα και δημιουργούν καταστάσεις.

Τίποτα απ’ όσα περιγράφονται σ’ αυτό το βιβλίο δεν έχει συμβεί όπως περιγράφεται. Τα περισσότερα είναι επινοημένα, θα μπορούσαν ωστόσο να έχουν συμβεί και ακριβώς έτσι.

Λίγα λόγια για τη Μάρω Λεονάρδου

Η Μάρω Λεονάρδου είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στο Βελιγράδι το 1965. Μεγάλωσε στην Αθήνα και το 1983 αποφοίτησε από το Μαράσλειο. Πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας (1987), εργάστηκε για 33 χρόνια (1984-2017) ως δημοσιογράφος στην τηλεόραση (ΑΝΤΕΝΝΑ – ΜΕΓΚΑ), εφημερίδες (ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ, ΕΒΔΟΜΗ, REAL NEWS) και ραδιόφωνο (ΕΡΑ 1, FLASH, REAL FM). Έχει γράψει 6 μυθιστορήματα. Τα τελευταία χρόνια εκπαιδεύεται ως ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεύτρια ομάδας και οικογένειας στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας (ΕΛ.ΕΚ.ΙΝ.)