Ο «Μινώταυρος» στο βιβλιοπωλείο Χαρτόπολις στο Ν. Ψυχικό - Σάββατο, 22 Απριλίου, 12 το μεσημέρι

Ο Δημήτρης Στεφανάκης συναντά την Ελένη Νικολέλη και τους αναγνώστες του βιβλιοπωλείου «Χαρτόπολις» στο Νέο Ψυχικό

Ο «Μινώταυρος» στο βιβλιοπωλείο Χαρτόπολις στο Ν. Ψυχικό - Σάββατο, 22 Απριλίου, 12 το μεσημέρι

Το ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο «Χαρτόπολις» στο Νέο Ψυχικό έχει εγκαινιάσει από χρόνια τις επιτυχημένες «μέρες υπογραφής», και υποδέχεται τους Έλληνες συγγραφείς με τα καινούργια βιβλία τους.

Το νέο βιβλίο του Δημήτρη Στεφανάκη με τίτλο «Μινώταυρος» κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Πρόκειται για ένα πολυσέλιδο μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται κυρίως στην Κρήτη αλλά ακολουθεί την ιστορία των ηρώων του στη μυθιστορηματική οικουμένη που λέγεται Ευρώπη του πρώτου μισού στον εικοστό αιώνα.

Αυτό το Σάββατο, 22 Απριλίου, ο Δημήτρης Στεφανάκης θα βρίσκεται στο χώρο του βιθβλιοπωλείου «Χαρτόπολις» από τις 12 το μεσημέρι, για να συνομιλήσει με τους αναγνώστες και να υπογράψει το βιβλίο του.

May be an illustration of 1 person and text that says "Ζωές που στροβιλίζονται στο επίκεντρο κοσμοϊστορικών γεγονότων. Έρωτας, θάνατος, μικρές χαρές, συμφορές στο μάτι του κυκλώνα της Μεγάλης Ιστορίας. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΜΙΝΩΤΑ ΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 12 μ.μ. Βιβλιοπωλείο ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ- ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΕΛΗ .٨( Κηφισίας & Δ. Βασιλείου 1, N. Ψυχικό) To βλιοπωλείο ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΕΛΗ και οι εκδόσεις METAIXMIO σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα Δημήτρη Στεφανάκη. o Δημήτρης Στεφανάκης σάς περιμένει από τις12 μεσημέρι συνομιλήσει σας αινα σας υπογράψει το βιβλίο του ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΧΛΡΤΟΠΟΛΙΣ METaIXMIO"