«Πρόβα ζωής» - Ο Πασχάλης Λαμπαρδής παρουσίασε το νέο του βιβλίο στην Αθήνα

Ο βορειοελλαδίτης συγγραφέας και ψυχολόγος Πασχάλης Λαμπαρδής συνομίλησε με την Βίκυ Φλέσσα στον φιλόξενο χώρο των εκδόσεων «Αρμός» και απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού

«Πρόβα ζωής» - Ο Πασχάλης Λαμπαρδής παρουσίασε το νέο του βιβλίο στην Αθήνα
prova armos

Την Τετάρτη 5 Απριλίου, ο Πασχάλης Λαμπαρδής συνάντησε το Αθηναϊκό αναγνωστικό κοινό στην φιλόξενη γωνιά των εκδόσεων Αρμός στην οδό Μαυροκορδάτου, στα Εξάρχεια. Συνομίλησε με την γνωστή δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα, που με το γνωστό της μπρίο ενορχήστρωσε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από διάφορα θέματα που αφορούν τον σύγχρονο άνθρωπο κάθε ηλικίας.

Οι δύο συνομιλητές άφησαν γρήγορα το πλαίσιο του βιβλίου και επικεντρώθηκαν σε ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών προβλημάτων που βασανίζουν όλους μας στη σημερινή εποχή. Η Βίκυ Φλέσσα ώθησε τον βοριοελλαδίτη συγγραφέα και ψυχολόγο σε μια de profundis εξομολόγηση που περιείχε προσωπικές του απόψεις για τον άνθρωπο και τις ανθρώπινες σχέσεις αλλά και για τον Θεό, για την πίστη και για τον πολιτισμό.

Οι παρεμβάσεις του κοινού καίριες βοήθησαν να συντηρηθεί το ενδιαφέρον της συζήτησης μέχρι το τέλος. Ο Πασχάλης Λαμπαρδής έδωσε ραντεβού για το επόμενο βιβλίο του και υπέγραψε αντίτυπα.