Χριστουγεννιάτικες αναγνώσεις από Μεντή, Πιττακή

Η Νένα Μεντή και η Ρένα Πιττακή διαβάζουν Χριστουγεννιάτικα παραμύθια στο Εθνικό Θέατρο

Χριστουγεννιάτικες αναγνώσεις από Μεντή, Πιττακή

Δύο σπουδαίες κυρίες του ελληνικού θεάτρου, η Νένα Μεντή και η Ρένη Πιττακή δανείζουν τη ζεστασιά της φωνής τους στις πιο αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες ιστορίες στη δράση του Εθνικού θεάτρου.

Δίπλα στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Φουαγιέ του Ρεξ στο Εθνικό, περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να τους διαβάσουν τα ομορφότερα χριστουγεννιάτικα παραμύθια.


Οι δύο πρωταγωνίστριες θα διαβάσουν, το Κοριτσάκι με τα σπίρτα, τον Καρυοθραύστη, τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία και τον Παπουτσή και τα ξωτικά. Η δράση στο Εθνικό είναι για παιδιά από 4 ετών και για όλη την οικογένεια.

Παραμύθια που μας θυμίζουν πως η ελπίδα βγάζει την πιο δυνατή φλόγα, πως η μια καλή πράξη γεννάει άλλες δέκα, πως η φαντασία γεννάει τους πιο όμορφους κόσμους και πως η αγάπη, σαν μια κόκκινη κλωστή, μπορεί να ξετυλιχτεί, να περάσει από χέρι σε χέρι κι από ψυχή σε ψυχή και να φωτίσει ολόκληρη την πόλη. Και, βεβαίως, θα ήταν αδύνατον να λείψουν τα κάλαντα από μια τέτοια εκδήλωση του Εθνικού θεάτρου.

Τα παραμύθια με τη Νένα Μεντή είναι προγραμματισμένα για 10 και 11/12 στις 17:00 και τα παραμύθια με τη Ρένη Πιττακή 17 & 18/12 στις 17:00

Συμμετέχουν, Χορωδία: Ασημίνα Αναστασοπούλου, Αναστάσης Γεωργούλας, Χρήστος Κραγιόπουλος, Λάμπρος Κωνσταντέας, Αλκιβιάδης Μαγγόνας, Ελένη Μολέσκη, Διονυσία Μπαλαμώτη, Ευσταθία Λαγιόκαπα, Φανή Ξενουδάκη, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Γιώργος Πατεράκης, Ανδρομάχη Φουντουλίδου

Επιμέλεια εκδήλωσης: Ελένη Ζαραφίδου
Σκηνική προσαρμογή παραμυθιών: Τζούλια Διαμαντοπούλου
Υπεύθυνη παραγωγής: Ηλιάνα Παντελοπούλου
Υπεύθυνη σκηνής: Κυριακή Τσιμά

Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr και στο 210.7234567 (με χρήση πιστωτικής- χρεωστικής κάρτας)

Γενική είσοδος: 3 ευρώ

Θέατρο REX | Φουαγιέ Σκηνής «Μαρίκα Κοτοπούλη»