«Το νησί των αρουραίων» του Jo Nesbo

Το νέο βιβλίο του Jo Nesbo, «Το νησί των αρουραίων», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

«Το νησί των αρουραίων» του Jo Nesbo

«Το νησί των αρουραίων» το νέο βιβλίο του Jo Nesbo μάς μεταφέρει μέσα από πέντε ιστορίες στο άμεσο μέλλον. Πέντε τέλεια δομημένες ιστορίες, με πολλή αγωνία και δυνατά συναισθήματα. Ανυπέρβλητος Jo Nesbο, για ακόμα μία φορά, όπως λένε οι φανατικοί αναγνώστες του. To βιβλίο αυτό αποτελεί τη δεύτερη συλλογή ιστοριών του Jo Nesbo μετά τον «Άρχοντα της ζήλιας».

Η ιστορία/ιστορίες

Καλώς ήρθατε στο «Νησί των Αρουραίων», στην Αµερική, µετά από µια πανδηµία που έχει διαλύσει τον κοινωνικό ιστό. Καλώς ήρθατε εκεί όπου η ελίτ περιµένει στην κορυφή ενός ουρανοξύστη να εγκαταλείψει την πόλη ενώ οι µάζες παλεύουν στους δρόµους για την επιβίωσή τους.

Ένας επιστήµονας που µελετά την πιθανότητα της αθανασίας έχει βρει επιτέλους έναν καταστροφέα µνήµης που θα τον βοηθήσει να ξεχάσει τα πάντα, πριν να είναι πολύ αργά. Ένας ψυχολόγος µε διπλή ταυτότητα χρησιµοποιεί τα ταλέντα του απέναντι σε ένα πανίσχυρο καρτέλ.

Δύο αδερφικοί φίλοι ταξιδεύουν στην Παµπλόνα για να δουν τις ταυροµαχίες και τελικά ερωτεύονται το ίδιο κορίτσι. Ένας αποξενωµένος γιος µε κρυφή ατζέντα επισκέπτεται τον πατέρα του σε ένα εκτροφείο φιδιών στην Αφρική.

Έγραψαν για το νέο βιβλίο του Jo Nesbo

Το Νησί των αρουραίων είναι µία συλλογή από τέλεια δοµηµένες ιστορίες, γεµάτες αγωνία. Ο µετρ του σασπένς στα καλύτερά του. (Verdens Gang)

Στο Νησί των αρουραίων ο Jo Nesbo είναι ευθύς και ακριβής, τόσο στην πρόζα όσο και στη δοµή και την πλοκή της κάθε ιστορίας. Πραγµατικός δεξιοτέχνης. (Stavanger Aftenblad)