«The Winds of Winter»: Κοντεύει να το τελειώσει ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν!

Ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν μίλησε για την πορεία του «The Winds of Winter», του πέμπτου βιβλίου στη σειρά μυθιστορημάτων «Ice and Fire» στην οποία βασίστηκε το ιδιαίτερα επιτυχημένο σίριαλ «Game of Thrones»

«The Winds of Winter»: Κοντεύει να το τελειώσει ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν!

Είναι σχεδόν μία δεκαετία που κυκλοφόρησε το «A Dance with Dragons», το πέμπτο βιβλίο στη σειρά μυθιστορημάτων «Ice and Fire» του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν στην οποία βασίστηκε το ιδιαίτερα επιτυχημένο σίριαλ «Game of Thrones». Εδώ και πολύ καιρό, οι φανατικοί θαυμαστές φωνασκούν για νέα σχετικά με το επόμενο βιβλίο στη σειρά, το «The Winds of Winter». Επιτέλους, ο συγγραφέας έχει για όλους τους ενδιαφερόμενους μια ενημέρωση στο μπλογκ του. Κατά πώς λέει, έχει γράψει μεγάλο μέρος του μυθιστορήματος μέσα στο 2020, αλλά αρνείται να προχωρήσει σε πρόβλεψη για το πότε θα το τελειώσει.

«Το 2020 ήταν ίσως η χειρότερη χρονιά που έχω ζήσει, για τη χώρα και τον κόσμο αν όχι για μένα προσωπικά, και το λέω αυτό από τη σκοπιά κάποιου που έχει ζήσει και θυμάται το 1968. Τόσα πολλά έγιναν, τόσα πολλά από αυτά ήταν φρικτά, αλλά όλα τα υπόλοιπα χάνουν τη σημασία τους στη σκιά των εκατοντάδων χιλιάδων θανάτων από την COVID-19» έγραψε πριν λίγες ημέρες ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν στο μπλογκ του το οποίο φέρει την επωνυμία «Not A BLOG».

«Τουλάχιστον, ξεφορτωθήκαμε τον Τραμπ. Αυτό ήταν μακράν το καλύτερο που προέκυψε από το 2020» συνέχισε στην τελευταία του ανάρτηση, την οποία τιτλοφορεί: «Σκέψεις για μια κακή χρονιά». Ανέφερε ότι «έχασα έναν αριθμό φίλων, κάποιους πολύ κοντινούς και αγαπημένους σε μένα» και ακολούθως στράφηκε στην ευχάριστη πλευρά των πραγμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ