Λογοτεχνικός Διαγωνισμός - «Φθινοπωρινές Ακροβασίες»

Το Literature.gr προκηρύσσει τον ηλεκτρονικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Μικροϊστοριών με θέμα: «Φθινοπωρινές Ακροβασίες»

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός - «Φθινοπωρινές Ακροβασίες»

Οι συμμετέχοντες καλούνται να συνθέσουν μια μικροϊστορία (έως 500 λέξεις) με θεματική «Φθινοπωρινές Ακροβασίες».

Χρονικά Πλαίσια Διαγωνισμού

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 έως Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020. Δεκτές θα γίνονται μόνο οι συμμετοχές οι οποίες θα παραλαμβάνονται μέσα στα συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια.

Θεματολογία: «Φθινοπωρινές Ακροβασίες»

Η ανάπτυξη του θέματος και της πλοκής των μικροϊστοριών θα πρέπει να έχουν σχέση με την θεματολογία.

Τίτλος Μικροϊστορίας

Θα είναι ελεύθερος για τον κάθε συμμετέχοντα.

Έκταση Μικροϊστορίας

Οι μικροιστορίες δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε έκταση τις 500 λέξεις. ( Δεν συνυπολογίζονται οι λέξεις του τίτλου της μικροϊστορίας )

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Η υποβολή των μικροϊστοριών στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@literature.gr

Θα λάβετε απαντητικό e-mail το οποίο θα επιβεβαιώνει ότι λάβαμε την συμμετοχή σας.

Κριτική Επιτροπή

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από καταξιωμένους λογοτέχνες, συνεργάτες του Literature.gr. Τα ονόματά τους δεν ανακοινώνονται ώστε να μπορούν απερίσπαστοι να αφοσιωθούν στην αμερόληπτη και αντικειμενική κρίση των πονημάτων.

Οι Νικητές

Kατόπιν αξιολόγησης όλων των συμμετοχών, θα επιλεχθούν οι 10 καλύτερες μικροϊστορίες οι οποίες θα αναρτηθούν στην διαδικτυακή σελίδα του Literature.gr.

Όροι Συμμετοχής

  1. Στο Διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών, κάτοικοι Ελλάδος και εξωτερικού, που δεν έχουν εκδώσει λογοτεχνικό βιβλίο.
  2. Οι μικροϊστορίες θα πρέπει να είναι γραμμένες στην Ελληνική γλώσσα.
  3. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί αποκλειστικά και μόνο μέσω του διαδικτύου κατά το χρονικό διάστημα Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 έως Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020. Δεν προβλέπεται οποιοσδήποτε άλλος τρόπος υποβολής των μικροϊστοριών.
  4. Η μικροϊστορία δεν θα πρέπει να υπερβαίνει σε έκταση τις 500 λέξεις και η θεματολογία της πρέπει να είναι σχετική με το θέμα του διαγωνισμού: «Φθινοπωρινές Ακροβασίες».
  5. Από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό αποκλείονται οι συνεργάτες του Literature.gr, καθώς και των χορηγών επικοινωνίας.
  6. Η συμμετοχή του κάθε διαγωνιζόμενου θα πρέπει να είναι ατομική, με μια μονομικροϊστορία, έργο του ίδιου και να μην είναι δημοσιευμένο.
  7. Η ευθύνη και η πατρότητα της μικροϊστορίας φέρει την ευθύνη του συμμετέχοντα που θα την υποβάλλει.
  8. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή με ψευδώνυμο. Το ονοματεπώνυμο και το email του κάθε συμμετέχοντα θα πρέπει να είναι ευδιάκριτα γραμμένα στην αρχική σελίδα, πριν την μικροϊστορία.
  9. Η συμμετοχή θα γίνεται με email στο info@literature.gr
  10. Η KριτικήEπιτροπή θα λάβει από το Literature.gr μόνο τις μικροϊστορίες, χωρίς τα στοιχεία των συμμετεχόντων για λόγους διαφάνειας.
  11. Από το σύνολο των μικροϊστοριών οι οποίες θα πληρούν τους Όρους Συμμετοχής, το Literature.gr θα επιλέξει, κατά την απόλυτη κρίση του, τις 10 καλύτερες μικροϊστορίες οι οποίες θα αναρτηθούν στην διαδικτυακή σελίδα του Literature.gr.
  12. Η τελική απόφαση του Literature.gr δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, είναι οριστική, και οι 10 καλύτερες μικροϊστορίες, μαζι με τα βιογραφικά των νικητών, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα Literature.gr μετά το πέρας του Διαγωνισμού.
  13. Οι μικροιστορίες ενδέχεται να κυκλοφορήσουν σε έντυπη μορφή.

Με την αποστολή μικροϊστορίας του στο e-mail: info@literature.gr για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Φθινοπωρινές Ακροβασίες»» ο κάθε Διαγωνιζόμενος:

Α. Αποδέχεται ότι το έργο του θα τεθεί υπό την κρίση της Κριτικής Επιτροπής που έχει επιλέξει το Literature.gr προς αξιολόγηση.

Β. Εκχωρεί στο Literature.gr στην περίπτωση που ανακηρυχθεί ως ένας από τους 10 νικητές του Διαγωνισμού, το δικαίωμα για δημοσίευση της μικροιστορίας του στην ιστοσελίδα Literature.gr.

Το Literature.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις ημερομηνίες, ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό χωρίς προειδοποίηση προς τους συμμετέχοντες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Literature.gr σχετική ανακοίνωση.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων.