Game of Thrones: Η Άρια εκπαιδεύτηκε για να ξεκάνει όλο το Βασίλειο (vid)

Για αυτό και μπορεί να λέει κάθε φορά στον θάνατο: «Όχι σήμερα». 

Η σχέση της Άρια Σταρκ με τον θάνατο στο Game of Thrones είναι σχεδόν ερωτική. Την γνωρίσαμε μικρό κοριτσάκι να εκπαιδεύεται στις αυλές του Γουίντερφελ και όσο η σειρά εξελισσόταν, το ίδιο έκανε και αυτή.

Εκπαιδεύτηκε από τους καλύτερους «δολοφόνους», έμαθε να προστατεύει τον εαυτό της, έγινε απόλυτη πρωταγωνίστρια όταν ο Μπραν της έδωσε το μαχαίρι από βαλυριανό ατσάλι, γνωρίζοντας ότι εκείνη θα έδινε τέλος στην πιο επική μάχη που παρακολουθήσαμε ποτέ σε τηλεοπτική σειρά.

Η στιγμή που η Άρια καρφώνει το μαχαίρι της στον Knight King έμελλε να σημάνει το απόλυτο δέος. Ο αρχηγός των νεκρών βρίσκεται πάνω από τον Μπραν, έχει ξεκάνει ήδη το μισό Γουίντερφελ και ετοιμάζεται να σβήσει μια και καλή την ανθρωπότητα.

Είναι τότε που η μικρή Σταρκ ως Τζόρνταν της εποχής πραγματοποιεί το φοβερό της άλμα και πέφτει πάνω του. Την ώρα που αυτός την κρατάει από τον λαιμό, περνάει από μπροστά μας ολόκληρη η εκπαίδευσή της. Η Άρια αλλάζει χέρι στο μαχαίρι, του το καρφώνει στην καρδιά και ο ήδη παγωμένος βορράς γεμίζει συντρίμμια πάγου από τους νεκρούς που πεθαίνουν οριστικά!

Οι White Walkers δεν βρίσκονταν πια στο Γουίντερφελ. Η Άρια εκτέλεσε στο ακέραιο όσα της είχαν ειπωθεί από την Μελισάντρε και τους κατά καιρούς εκπαιδευτές της. Είπε στον θάνατο «όχι σήμερα«», έκλεισε μπλε μάτια, ανάγκασε την Μελισάντρε να μας αποχαιρετήσει αφού η δουλειά της έγινε στο τρίτο επεισόδιο.

Αυτό που απομένει να δούμε πλέον προκειμένου να την χειροκροτήσουμε ακόμα και με τα... πόδια, είναι να δολοφονεί και την Σέρσι. Αν συμβεί κάτι τέτοιο όλοι οι φαν της σειράς θα την κάνουν μέχρι και τατουάζ!

Μέχρι όμως να συμβεί αυτό έχουμε ακόμα τρία επεισόδια...