Ozark: Ανακοινώθηκε η 4η και τελευταία σεζόν, έρχεται σε δύο μέρη

To Netflix επιβεβαίωσε πως η τηλεοπτική σειρά Ozark θα επιστρέψει για 4η και τελευταία σεζόν. Θα έχει 14 επεισόδια και θα χωριστεί σε δύο μέρη.

 

Ozark: Ανακοινώθηκε η 4η και τελευταία σεζόν, έρχεται σε δύο μέρη

Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους της σειράς Ozark, καθώς το Netflix επιβεβαίωσε πως θα επιστρέψει για μια τέταρτη και τελευταία σεζόν που θα ολοκληρώσει την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία της οικογένειας Byrde. Σε αντίθεση με τις πρώτες 3 σεζόν, οι οποίες αποτελούνται από 10 επεισόδια έκαστη, η 4η σεζόν του Ozark θα περιλαμβάνει 14 επεισόδια και θα χωριστεί σε δύο μέρη (από 7 επεισόδια), θυμίζοντας αρκετά το φινάλε του Breaking Bad.

Στην ανακοίνωση του Netflix αναφέρεται, επίσης, ότι οι Byrdes θα “την κάνουν με κρότο”, αφήνοντας υποσχέσεις για ένα δραματικό και αγωνιώδες τέλος στη σειρά. Όπως δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός και δημιουργός της σειράς, Chris Mundy,

Είμαστε ενθουσιασμένοι επειδή το Netflix μας δίνει περισσότερο χρόνο (σ.σ. εννοεί επεισόδια) για να ολοκληρώσουμε το έπος των Byrde. Ήταν μια τρομερή περιπέτεια για όλους μας και τώρα θα έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στο τέρμα με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο.

Για όσους δεν το έχουν παρακολουθήσει, η βασική υπόθεση του Ozark ακολουθεί την οικογένεια των Byrde που αφήνει τα προάστια του Chicago για να μετακομίσει στη λίμνη Ozark στο Missouri με σκοπό να στήσει ένα δίκτυο ξεπλύματος χρημάτων για λογαριασμό ενός μεγάλου Μεξικάνικου καρτέλ ναρκωτικών.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει η προβολή της τελευταίας σεζόν, διότι η πανδημία του κορωνοϊού έχει πάει πίσω τα γυρίσματα όλων των παραγωγών.

Πηγή: techgear