Ταινίες στην τηλεόραση (1/7): Άφθαρτος, Η Μούμια, Αόρατος Εχθρός

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (1/7): Άφθαρτος, Η Μούμια, Αόρατος Εχθρός

Πρώτη επιλογή της ημέρας στις 21.00 στο OPEN TV, όπου προβάλλεται η περιπέτεια «Αόρατος εχθρός» (Eye in the Sky, 2015) με πρωταγωνίστρια την οσκαρική Έλεν Μίρεν. Μια πολυεθνική επιχείρηση των νατοϊκών δυνάμεων με drones, της οποίας ηγείται μια Βρετανίδα συνταγματάρχης, αναγνωρίζει στο Ναϊρόμπι τρεις καταζητούμενους, έτοιμους για τρομοκρατικό χτύπημα. Ενώ όμως όλα είναι έτοιμα για το βομβαρδισμό τους, η είσοδος ενός μικρού κοριτσιού στη ζώνη πυρός αλλάζει δραματικά τα δεδομένα.

Ακολουθεί στις 22.00 στο STAR η ταινία φαντασίας «Η Μούμια» (The Mummy, 2017), με τους Τομ Κρουζ και Ράσελ Κρόου. Ένας Αμερικανός στρατιώτης στο Ιράκ ο οποίος αναζητά αρχαίους θησαυρούς ανακαλύπτει μια αιγυπτιακή σαρκοφάγο και ξυπνά την κατάρα μιας μούμιας που θέλει να φέρει το θεό του κακού Σετ στη Γη.

Στις 23.50 στον ALPHA μπορείτε να παρακολουθήσετε τον «Άφθαρτο» (Unbreakable, 2000). Ο Ντέιβιντ Νταν (Μπρους Γουίλις), ένας κοινός Αμερικανός οικογενειάρχης, βγαίνει άφθαρτος από ένα τρομερό σιδηροδρομικό ατύχημα. Ένα μυστήριο που θα προσπαθήσει να επιλύσει ο Ελάιζα Πράις (Σάμουελ Τζάκσον), ο οποίος γεννήθηκε με εύθραυστο σώμα και βλέπει ότι ο Νταν είναι προικισμένος με μια έκτη αίσθηση, που όχι μόνο τον προφυλάσσει από τις αρρώστιες, αλλά του επιτρέπει να ανιχνεύει το καλό και το κακό στην ψυχή των συνανθρώπων του.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.