Ταινίες στην τηλεόραση (29/6): The Matrix reloaded, Bullet to the head, Άτακτος παππούς

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (29/6): The Matrix reloaded, Bullet to the head, Άτακτος παππούς

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «The Matrix reloaded». Ο Νίο και οι επαναστάτες του έχουν μόνο 72 ώρες για να προστατεύσουν τη Ζάιον, το τελευταίο καταφύγιο της ανθρωπότητας, έως ότου οι Φονικές Μηχανές φτάσουν στην πόλη για να καταστρέψουν τους κατοίκους της. Η μάντισσα Όρακλ τον οδηγεί στον Κλειδοκράτορα για να βρει το κλειδί με το οποίο μπορεί να σταματήσει την παροχή ενέργειας στο Matrix.

Στις 22:00 το Star θα δείξει την ταινία «Bullet to the head». Ένας εκτελεστής και ένας αστυνομικός, των οποίων οι συνεργάτες δολοφονήθηκαν, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη Νέα Ορλεάνη προκειμένου να βρουν τους υπαίτιους των δολοφονιών.

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Άτακτος παππούς». Στις παραμονές του γάμου του, ο μετρημένος Τζέισον δέχεται να κάνει ένα οδικό ταξίδι με τον παππού του, έναν ακόλαστο πρώην αξιωματικό του στρατού με κρυφή ατζέντα. Προορισμός τους η Φλόριντα. Για την κατάληξη, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.