Ταινίες στην τηλεόραση (28/6): Iron Man 2, Million Dollar Baby

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (28/6).

Ταινίες στην τηλεόραση (28/6):  Iron Man 2, Million Dollar Baby

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Million Dollar Baby». Ο Φράνκι είναι ένας πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας, ο οποίος έχει τώρα το δικό του γυμναστήριο για να προπονεί επίδοξους πυγμάχους.

Παρά το σκληροτράχηλο παρουσιαστικό του, στην πραγματικότητα κρύβει πολλές ευαισθησίες αλλά φοβάται να τις δείξει γιατί η ζωή τον έχει πληγώσει βαθιά. Όλα θα αλλάξουν την ημέρα που θα μπει στο γυμναστήριό του η Μάγκι, μια τριαντάχρονη σερβιτόρα με δύσκολο παρελθόν αλλά γεμάτη θέληση και αποφασιστικότητα.

Ο Φράνκι επιμένει πως δεν προπονεί γυναίκες, όμως η Μάγκι με την επιμονή της θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη. Έτσι, ξεκινά ένα ταξίδι που θα μάθει και στους δύο πολύ περισσότερα απ’ ό,τι μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Στις 22:30 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Iron Man 2». Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η πραγματική ταυτότητα του υπερ-ήρωα με την εντυπωσιακή στολή, όλοι θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον Τόνι Σταρκ.

Ωστόσο, δεν πρόκειται πάντα από αγνό ενδιαφέρον. Κάποιοι θέλουν να τον πλησιάσουν για τον πλούτο και τη δύναμή του, ενώ άνθρωποι της κυβέρνησης θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στην τεχνολογία του προς όφελος της πολεμικής βιομηχανίας.

Ο Τόνι Σταρκ ξέρει φυσικά να προφυλάσσει καλά τον εαυτό του, αλλά και τα πολύτιμα μυστικά του από κάθε επίδοξο απατεώνα ή εγκληματία. Διότι εκτός από… σιδερένια θέληση έχει στο πλάι του και την πολύτιμη σύμβουλό του, Πέπερ Ποτς. Τι θα μπορέσει να κάνει όμως, όταν στο προσκήνιο κάνει την εμφάνισή του ο Ίβαν Βάνκο, ο πιο θανάσιμος εχθρός του από το παρελθόν;