Ταινίες στην τηλεόραση (26/6): Μετά την επόμενη ημέρα, Πρωτάθλημα για Βαρυποινίτες, Tokyo drift

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (26/6): Μετά την επόμενη ημέρα, Πρωτάθλημα για Βαρυποινίτες, Tokyo drift

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Μετά την επόμενη ημέρα». O κλιματολόγος Τζακ Χολ μάταια προειδοποιεί το Λευκό Οίκο ότι μια σειρά ακραίες κλιματολογικές αλλαγές μπορεί να επιφέρουν μια νέα εποχή παγετώνων. Όταν η Νέα Υόρκη σκεπάζεται από πάγους, θα προσπαθήσει να φτάσει μέχρι εκεί για να σώσει το γιο του, ο οποίος έχει βρει καταφύγιο στη βιβλιοθήκη του Μανχάταν. Εντυπωσιακή ταινία καταστροφής με οικολογικές και πολιτικές αναφορές, όπως και ρεαλιστική δραματική ατμόσφαιρα στις σκηνές των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Μία ώρα αργότερα ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Πρωτάθλημα για Βαρυποινίτες». Ο Πολ Κρου πρώην σταρ του ράγκμπι, συλλαμβάνεται μεθυσμένος και καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης στις σκληρές φυλακές Άλενβιλ. Εκεί, ο διευθυντής των φυλακών Χέιζεν του αναθέτει μια πρωτότυπη αποστολή: να δημιουργήσει μια ομάδα ράγκμπι με τους κρατούμενους, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομάδα των δεσμοφυλάκων!

Στις 23:30 το Star θα προβάλει την ταινία «Tokyo drift». Ο νεαρός Αμερικανός Σον Μπόσγουελ αντιμετωπίζεται ως "γκαϊτζίν" (ξένος) στο Τόκιο όπου καταφεύγει, στο σπίτι του πατέρα του, για να αποφύγει μια ποινή φυλάκισης για παράνομους αγώνες με πειραγμένα αυτοκίνητα (drifting). Κι όταν φλερτάρει επικίνδυνα με την κοπέλα του βασιλιά του drift, ο οποίος εμπλέκεται και με την yakuza, την ιαπωνική μαφία, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.