Οι Peaky Blinders αντιμέτωποι με νέο φασιστικό κίνδυνο στην έκτη σεζόν

Έρχεται ο νέος έκτος κύκλος της περίφημης βρετανικής τηλεοπτικής σειράς Peaky Blinders. Αυτή τη φορά, ο εχθρός είναι γένους θηλυκού.

 Οι Peaky Blinders αντιμέτωποι με νέο φασιστικό κίνδυνο στην έκτη σεζόν

Η νέα σεζόν του Peaky Blinders θα βρει τον Tommy Shelby να έρχεται αντιμέτωπος με έναν πραγματικό σκοτεινό θηλυκό χαρακτήρα, ενώ το cliffhanger της πέμπτης σεζόν θα είναι το σημείο από όπου θα συνεχιστεί η ιστορία της εγκληματικής οικογένειας από το Μπέρμιγχαμ στην έκτη σεζόν. Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίστηκε ο σκηνοθέτης Anthony Byrne μιλώντας στο Digital Spy, ο οποίος βρήκε μία ευκαιρία να μιλήσει στα Μέσα καθώς τα γυρίσματα της σειράς έχουν σταματήσει εξαιτίας της πανδημίας.

"Υπάρχει ένας εξαιρετικός γυναικείος χαρακτήρας που θα δούμε για πρώτη φορά και για τον οποίο μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι είναι πραγματικά σκοτεινός" δήλωσε ο Byrne, για να συνεχίσει: "Δεν έχω δει ποτέ πριν παρόμοιο χαρακτήρα στην ιστορία των Peaky Blinders. Δεν πρόκειται να αποκαλύψω το όνομά της αλλά σίγουρα κάνει τον Tommy να βλέπει εφιάλτες. Το προκαλεί με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο. Σίγουρα δεν είναι πρωταγωνίστρια, ενώ δε γνωρίζω αν είναι καν ανταγωνίστρια".

Αν όλα αυτά σας ακούγονται αινιγματικά, παρακάτω ο σκηνοθέτης της βρετανικής σειράς έγινε πιο συγκεκριμένος: "Μοιάζει με τον [Oswald] Mosley... Έχει παρόμοια ιδεολογία με εκείνον, και αυτό είναι κάτι που κάνει τον χαρακτήρα να έχει πολλές "γωνίες, όπως έχω πει ξανά, εκείνος και εκείνη δε διαθέτουν όπλα ή μία συμμορία, έχουν όμως μία ιδεολογία που εξαπλώνεται σαν ιός και είναι πολύ πιο επικίνδυνη από οτιδήποτε. Είναι ένας εκπληκτικός χαρακτήρας μάλλον έχουμε βρει και την ηθοποιό που θα την υποδυθεί".

Η τελευταία σεζόν, όπως είπαμε και στην αρχή, θα ξεκινήσει εκεί που τέλειωσε η προηγούμενη, με τον Tommy Shelby να ουρλιάζει και να καρφώνει ένα περίστροφο στο κεφάλι του στη μέση ενός ομιχλώδες λιβαδιού, έχοντας αποτύχει να εξουδετερώσει τον Oswald Mosley. "Η πρώτη εικόνα που θα δείτε είναι εκείνο το λιβάι με τον Tommy να είναι έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη" επιβεβαιώνει ο Byrne.

Τέλος, ο σκηνοθέτης άφησε να εννοηθεί ότι αν κάποιος παρακολουθήσει πάρα πολύ προσεκτικά το τελευταίο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν, και φροντίσει να έχει τα μάτια του ανοιχτά σε κάθε δευτερόλεπτο, τότε δεν είναι δύσκολο να καταλάβει το ποιος πρόδωσε τον Tommy. Όσο για το τι πιστεύει για τον έκτο κύκλο; Είπε τρεις απλές λέξεις που μάλλον δε χρειάζονται μετάφραση: "Pretty f*cking epic".

Πηγή: esquire