Ταινίες στην τηλεόραση (22/6): Into the blue, Άτακτη καθηγήτρια, Συνωμοσία

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (22/6): Into the blue, Άτακτη καθηγήτρια, Συνωμοσία

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Συνωμοσία». Μια πράκτορας της CIA αναλαμβάνει να ανακρίνει τον ύποπτο για μια επερχόμενη τρομοκρατική ενέργεια στο Λονδίνο, όταν ανακαλύπτει πως κάποιοι την έχουν έντεχνα και θανάσιμα παγιδεύσει.

Την ίδια ώρα το Open TV την ταινία «Into the blue». Όσο η πλοκή εξελίσσεται υποβρύχια η δράση εκτοξεύεται, όταν όμως οι πρωταγωνιστές ανεβαίνουν στην επιφάνεια, εξανεμίζεται το όποιο ενδιαφέρον έχει απομείνει σε αυτήν τη διαδικαστικού χαρακτήρα περιπέτεια.

Στις 22:00 ο ΣKAΪ θα προβάλει την ταινία «Άτακτη καθηγήτρια». Η Ελίζαμπεθ Χάλσεϊ είναι μια καθηγήτρια γυμνασίου-κλασικό παράδειγμα προς αποφυγή, καθώς όχι μόνο κακομεταχειρίζεται τους μαθητές της και βρίζει σα λιμενεργάτης, αλλά, παράλληλα, πίνει και καπνίζει σα να μην υπάρχει αύριο. Όχι, δηλαδή, πως την πολυενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, καθώς πολύ σύντομα πρόκειται να τα παρατήσει όλα, για να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της. Ωστόσο, όταν ο τελευταίος της δίνει τα... Λουμπουτέν στο χέρι, η Ελίζαμπεθ αναγκάζεται να ξεδιπλώσει τα θέλγητρά της προκειμένου να ξελογιάσει τον Σκοτ, έναν αφελή καινούργιο καθηγητή, ο οποίος πέρα από γοητευτικός είναι και... ματσωμένος, καθότι κληρονόμος μεγάλης οικογενειακής επιχείρησης.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.