Ταινίες στην τηλεόραση (21/6): Solo: A star wars story, Faster, Allou Fun Mark

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (21/6).

Ταινίες στην τηλεόραση (21/6): Solo: A star wars story, Faster, Allou Fun Mark

Στις 21:15 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Faster». Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια στη φυλακή, ο Ντράιβερ έχει έναν και μοναδικό σκοπό: να κυνηγήσει όλους εκείνους που ευθύνονται για την άγρια δολοφονία του αδελφού του. Ελεύθερος πια, βάζει μπρος το τρομακτικό του σχέδιο για εκδίκηση, να εντοπίσει και να σκοτώσει όλους όσοι είναι στη λίστα του. Δεν θα δράσει ανενόχλητος, όμως, καθώς τον βάζουν στο μάτι δύο αδίστακτοι τύποι που θα κάνουν τα πάντα για να τον σταματήσουν.

Στις 21:45 ο Alpha θα δείξει σε πρώτη τηλεοπτική προβολή την ταινία «Solo: A star wars story». Πολύ πριν τη συμμετοχή του στην Αντίσταση, ο Han Solo θα βρεθεί στη δίνη γεγονότων του υπόκοσμου, καθώς η έλλειψη πόρων και καυσίμων στον πλανήτη έχει προκαλέσει μεγάλες ανισορροπίες και αύξηση της εγκληματικότητας. Είναι τότε που θα γνωρίσει τον μελλοντικό του φίλο, Chewbacca, μέσα στη φυλακή, αλλά και τον Lando Calrissian, όπου μέσα από απρόβλεπτες και περιπετειώδεις καταστάσεις ετοιμάζονται να αφήσουν το στίγμα τους στην ιστορία του Γαλαξία.

Για τους φίλους της κωμωδίας ο ΑΝΤ1 θα προβάλει στις 22:15 τη θεατρική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή «Allou Fun Mark». Σε μια χώρα που όλοι είναι «Allou», ο Μάρκος Σεφερλής τα βλέπει όλα αστεία και διασκεδαστικά -με μία λέξη «Fun»– βρίσκοντας και πάλι τον τρόπο να μας ταξιδέψει με την παρέα του, στην χώρα της αληθινής κωμωδίας, της ατάκας και του χιούμορ και να μας κάνει για λίγες ώρες και πάλι παιδιά.