Τελικός MasterChef - To διπλό λάθος και το μεγάλο φαβορί» (vids)

Πραγματοποιείται σήμερα (17/6) ο τελικός του Master Chef που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή. Παρόντες θα είναι μόνο οι 2 φιναλίστ και οι 3 κριτές λόγω των μέτρων ασφαλείας για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού

Τελικός MasterChef - To διπλό λάθος και το μεγάλο φαβορί» (vids)

Ο μεγάλος τελικός του Master Chef θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 17/6 με τους δυο φιναλίστ να είναι οι Σταύρος Βαρθαλίτης και Σταυρής Γεωργίου που θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ.


Το βράδυ της Τρίτης 16/6 ο Σταυρής Γεωργίου έκανε 2 σημαντικά λάθη:


«Ζέσταινα το μαχαίρι πάνω στη φωτιά να κόψω το παστέλι αφού είχε σπάσει λίγο για να το κάνω μισοφέγγαρο. Εκεί παίρνω και το μαχαίρι, καίγομαι και από μισοφέγγαρο το κάνω ένα ορθογώνιο κομμάτι. Στην τελική ίσως και να ήταν και πάρα πολλή ποσότητα από το παστέλι και τώρα να είναι λίγο πιο ισορροπημένο» είπε ο Κύπριος.


Λίγο αργότερα έκανε ένα μικρό λάθος ακόμα:

«Το σιφόν δεν βγήκε, αλλά η υφή ήταν μια χαρά. Ήταν αυτή που ήθελα από την αρχή. Δεν το σκέφτηκα ότι θα έπηζε πάρα πολύ. Θα μπορούσα να το είχα σε ένα ζεστό μπεν μαρί για να βγει πιο όμορφο αλλά μπορεί και να έτρεχε πιο πολύ στο πιάτο. Σπάστηκα εκείνη την ώρα γιατί ήταν το τελευταίο λεπτό» δήλωσε επίσης.

Δυο ήδη λάθη όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Σταυρής, ενώ οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει είναι ότι ο μεγάλος νικητής θα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά χωρίς την παρουσία συγγενών ή πρώην παικτών λόγω των μέτρων ασφαλείας που υπάρχουν για την μη μετάδοση του ιού. Παρόντες θα είναι οι τρεις κριτές αλλά και οι δυο φιναλίστ.

Το τρέιλερ για τον μεγάλο τελικό μας προϊδεάζει για έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τελικό.

Δείτε το τρέιλερ του μεγάλου τελικού: