Ταινίες στην τηλεόραση (16/6): Παγιδευμένη, Απόδραση στον αέρα, Οι μπάτσοι του χόλιγουντ

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (16/6): Παγιδευμένη, Απόδραση στον αέρα, Οι μπάτσοι του χόλιγουντ

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Παγιδευμένη». Ένα διεστραμμένο ζευγάρι απάγει την 6χρονη κόρη των Τζένινγκς και κρατά αιχμαλώτους σε διαφορετικά μέρη τους γονείς, παίζοντας σαδιστικά παιχνίδια μαζί τους. Εκείνοι, όμως, αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Παντελώς αναληθοφανές σενάριο, που ξεκινά όμως με ενδιαφέρον, για να εξελιχθεί σε περιπέτεια δράσης.

Στις 22:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Απόδραση στον αέρα». Μετά την οκτάχρονη φυλάκισή του, ο Κάμερον Πο, αξιωματικός του Αμερικανικού στρατού, ετοιμάζεται να αποφυλακιστεί. Τόσα χρόνια μετά, δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στο γιο του και τη γυναίκα του. Αυτήν, άλλωστε, ήθελε τότε να προστατέψει, όταν σκότωσε τον μεθυσμένο άγνωστο, που της επιτέθηκε. Αυτήν τώρα ανυπομονεί να ξαναδεί, μαζί με τον γιο του, που γεννήθηκε, όσο αυτός εξέτιε την ποινή του. Όμως, στο αεροπλάνο που επιβιβάζεται, βρίσκονται κάποιοι επικίνδυνοι κατάδικοι, που προορίζονται για μεταφορά σε φυλακή υψίστης ασφάλειας. Όταν κάποια στιγμή, παίρνουν τον έλεγχο του αεροπλάνου με αρχηγό τους τον Σάιρους The Virus, προκειμένου να διαφύγουν στο εξωτερικό, ο Κάμερον δεν έχει σκοπό να μείνει απαθής. Για άλλη μια φορά, θα ξαναπάρει το νόμο στα χέρια του για να τους εμποδίσει. Είναι όμως έτοιμος να υποστεί για άλλη μια φορά τις συνέπειες;

Τα μεσάνυχτα το Mega θα προβάλει την ταινία «Οι μπάτσοι του χόλιγουντ». Ο Τζόε Γκάβιλαν και ο Κέι Σι Κάλντεν, δύο αντισυμβατικοί αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών του Λος 'Αντζελες, απασχολούνται παράλληλα σε εντελώς διαφορετικές δουλειές: ο πρώτος είναι μεσίτης και ο δεύτερος δάσκαλος της γιόγκα και υποψήφιος ηθοποιός. Όταν τα μέλη ενός δημοφιλούς συγκροτήματος δολοφονούνται προκλητικά επί σκηνής, η έρευνα οδηγεί τους δύο ντετέκτιβ στον Σαρτέιν, πρόεδρο γνωστής δισκογραφικής εταιρείας. Φήμες τον θέλουν να έχει οργανώσει το θάνατο κι άλλων καλλιτεχνών, που ήθελαν να σπάσουν τα συμβόλαιά τους.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.