Netflix: Η 2η σεζόν του The Witcher δε θα είναι τόσο «μπερδεμένη»

Η σειρά φαντασίας «The Witcher» ήρθε στο Netflix και γνώρισε επιτυχία. Η δημιουργός της σειράς μίλησε για τον δεύτερο κύκλο.

Netflix: Η 2η σεζόν του The Witcher δε θα είναι τόσο «μπερδεμένη»

Το The Witcher κατέφθασε πριν μερικούς μήνες αποκλειστικά στο Netflix, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Η 2η σεζόν αναμένεται να καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021 και παρόλο που δε γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή, η δημιουργός του σόου, Lauren Schmidt Hissrich, μοιράστηκε κάποιες πληροφορίες.

Όπως γνωστοποίησε, το επόμενο κεφάλαιο δεν θα είναι τόσο «μπερδεμένο» και δε θα έχει πολλαπλά timelines όπως στην πρώτη σεζόν.

Μιλώντας στο The Wrap, είπε: «Τα πολλαπλά timelines ήταν από τα πιο αμφιλεγόμενα κομμάτια της πρώτης σεζόν και δεν περίμενα να είναι τόσο αμφιλεγόμενα όσο ήταν. Είναι όμως κάτι που υποστηρίζω ακόμα όσον αφορά την αφήγηση. Το ωραίο ωστόσο είναι ότι οι ιστορίες των χαρακτήρων έχουν πλέον διασταυρωθεί.

Επομένως, στη δεύτερη σεζόν θα δούμε όλους τους χαρακτήρες να υπάρχουν στο ίδιο χρονοδιάγραμμα. Αυτό όμως που μας επιτρέπει να κάνουμε το σενάριο είναι να «παίζουμε» με το χρόνο με ελαφρώς διαφορετικούς τρόπους.

Πρέπει να κάνουμε αναδρομές στο παρελθόν, να πηγαίνουμε μπροστά, να ενσωματώσουμε πραγματικά το χρόνο με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε στην 1η σεζόν.

Πιθανώς μια από τις αγαπημένες μου προσθήκες που κάνουμε στη 2η σεζόν είναι οι νέοι Witchers. Στην πρώτη σεζόν γνωρίσαμε τον Geralt, μάθαμε από που προήλθε και ποια είναι η ιστορία του».

Εσάς σας είχε μπερδέψει καθόλου η πρώτη σεζόν του The Witcher; Η 2η σεζόν αναμένεται να καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021 αποκλειστικά από το Netflix.

Πηγή: unboxholics