Ταινίες στην τηλεόραση (15/6): Into the blue, Σε 60 δευτερόλεπτα, Ξανθιές... γκόμενοι

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (15/6): Into the blue, Σε 60 δευτερόλεπτα, Ξανθιές... γκόμενοι

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Into the blue».Όσο η πλοκή εξελίσσεται υποβρύχια η δράση εκτοξεύεται, όταν όμως οι πρωταγωνιστές ανεβαίνουν στην επιφάνεια, εξανεμίζεται το όποιο ενδιαφέρον έχει απομείνει σε αυτήν τη διαδικαστικού χαρακτήρα περιπέτεια.

Μία ώρα μετά ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Σε 60 δευτερόλεπτα». Ο Ράνταλ Ρέινς, γνωστός στον χώρο του υποκόσμου και ως Μέμφις, αποφασίζει να αποσυρθεί από τα παράνομα κυκλώματα που ήταν μπλεγμένος ως τώρα. Σύντομα όμως αναγκάζεται να επιστρέψει στα πράγματα, για να βοηθήσει αυτή τη φορά τον αδελφό του, που βρίσκεται όμηρος στα χέρια μιας συμμορίας. Αν δεν προλάβει να κλέψει 50 συλλεκτικά αυτοκίνητα μέσα σε μια νύχτα για τη σπείρα διακίνησης κλεμμένων αυτοκινήτων που τον κρατά όμηρο, κινδυνεύει να μη δει τον αδελφό του ζωντανό ποτέ ξανά.

Τα μεσάνυχτα το Mega θα δείξει την ταινία «Ξανθιές... γκόμενοι». Ο Μάρκους και ο Κέβιν Κόπλαντ είναι μαύροι πράκτορες του FBI. Για τις ανάγκες της υπόθεσης ενός κλεμμένου δαχτυλιδιού, μεταμφιέζονται σε δυο προκλητικές λευκές «γκόμενες» και εισβάλουν στα άδυτα της υψηλής κοινωνίας. Αλλά ο δρόμος τους προς το λαμπρότερο κοινωνικό γεγονός της χρονιάς, είναι κάθε άλλο παρά στρωμένος με ροδοπέταλα!

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.