Ταινίες στην τηλεόραση (12/6): Τζακ και Τζιλ, Σχέδιο πτήσης, Μη μου χαλάς την ημέρα

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (12/6): Τζακ και Τζιλ, Σχέδιο πτήσης, Μη μου χαλάς την ημέρα

Στις 21:30 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Τζακ και Τζιλ». Ο Τζακ, ένας επιτυχημένος διαφημιστής που αναλαμβάνει να κλείσει μια δουλειά με τον Αλ Πατσίνο, δέχεται την επίσκεψη της δίδυμης αδερφής του, με την οποία είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες.

Μισή ώρα αργότερα ο Alpha θα δείξει την ταινία «Σχέδιο πτήσης». Η Κάιλ, στη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης με αεροπλάνο τελευταίας τεχνολογίας όπου μεταφέρει το φέρετρο του νεκρού άνδρα της, διαπιστώνει την εξαφάνιση της 7χρονης κόρης της, η οποία ωστόσο δεν είναι στη λίστα επιβατών, ενώ κανείς από τους επιβάτες ή το προσωπικό δεν την έχει δει.

Στις 23:30 μέσα από τη συχνότητα του Star θα προβληθεί η ταινία «Μη μου χαλάς την ημέρα». Ένας βαρόνος ναρκωτικών δραπετεύει κατά τη μεταφορά του στη φυλακή και κατευθύνεται με έναν στρατό μισθοφόρων προς μια κωμόπολη κοντά στα μεξικανικά σύνορα. Οι μόνοι που μπορούν να τον σταματήσουν είναι ο τοπικός σερίφης και οι άπειροι βοηθοί του.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.