Κωνσταντίνος Αργυρός -και με... αποκλειστικότητα- «στο Σπίτι» του Mega

Άλλη μια Παρασκευή και στο Mega, στην εκπομπή «Στο Σπίτι» θα δώσει τη δική του παράσταση ένας δημοφιλής καλλιτέχνης και συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Κωνσταντίνος Αργυρός -και με... αποκλειστικότητα- «στο Σπίτι» του Mega

Άλλη μια μαγική βραδιά στο MEGA την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 11 το βράδυ, αυτή τη φορά «Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό». Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του & ένα απ´ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται με ανεβασμένη διάθεση να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του.

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής τραγουδιστής θα είναι το νέο κεντρικό πρόσωπο των μουσικών sessions του «μεγάλου καναλιού». Την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.00 θα τραγουδήσει δικές του επιτυχίες αλλά και άλλων καλλιτεχνών.

Μια βραδιά με σπουδαίες συναντήσεις καθώς θα υποδεχτεί στο στούντιο καταξιωμένους συναδέλφους του.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, με την γνήσια λαϊκή φωνή της, επιστρέφει και αυτή την Παρασκευή στο MEGA, για να ερμηνεύσει μαζί με τον Κωνσταντίνο, αγαπημένα τραγούδια αλλά και το ντουέτο τους «Λάθος μου».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η μουσική συνάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Μπάμπη Στόκα, τον σημαντικό τραγουδοποιό, όπου θα ερμηνεύσουν παρέα μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος Πυξ -Λαξ που έγραψαν ιστορία.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση της εκρηκτικής τραγουδίστριας- perfrormer της ποπ σκηνής Ελένης Φουρέιρα.

Σε αυτή τη μαγική βραδιά θα ακουστεί για πρώτη φορά και αποκλειστικά στο MEGA το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα μου».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας