Ταινίες στην τηλεόραση (25/5): The Matrix, Συμμορία των Έντεκα, Ο Όλυμπος Έπεσε

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (25/5): The Matrix, Συμμορία των Έντεκα, Ο Όλυμπος Έπεσε

Πρώτη επιλογή της σημερινής μέρας η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «The Matrix» (1999) στις 21:00 από το OPEN TV. O Τόμας Άντερσον (Κιάνου Ριβς), υπάλληλος το πρωί και χάκερ το βράδυ, γίνεται μέλος μιας ομάδας ανταρτών του κυβερνοχώρου, που υποστηρίζουν ότι η πραγματικότητα είναι ένα εικονικό περιβάλλον και κηρύττουν πόλεμο σε αυτούς που τους ελέγχουν. Συμπρωταγωνιστούν οι Λόρενς Φίσμπερν, Κάρι-Αν Μος και Χιούγκο Γουίβινγκ.

Στις 22:00 προβάλλεται από τον ALPHA η «Συμμορία των Έντεκα» (Ocean's Eleven, 2001), με πρωταγωνιστές τους Τζορτζ Κλούνι, Μπραντ Πιτ, Έλιοντ Γκουλντ, Κέισι Άφλεκ. Αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, ο Ντάνι Όσεαν συγκεντρώνει 11 ειδικούς στις διαρρήξεις. Στόχος του, να ληστέψει τις εισπράξεις από τρία καζίνο του Λας Βέγκας που ανήκουν στον Τέρι Μπένεντικτ, νυν εραστή της πρώην συζύγου του ήρωά μας...

Φινάλε στις 23:00 στο STAR, με την περιπέτεια «Ο Όλυμπος Έπεσε» (Olympus Has Fallen, 2013). Όταν ο Λευκός Οίκος δέχεται επίθεση, ο μυστικός πράκτορας Μάικ Μπάνινγκ είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, τον οποίο κρατούν όμηρο Κορεάτες τρομοκράτες. Στο καστ της ταινίας μεταξύ άλλων οι Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Άντζελα Μπάσετ, Άαρον Έκχαρτ και Μελίσα Λίο.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα