Ταινίες στην τηλεόραση (16/5): Jumanji, Ο γητευτής των αλόγων, Life

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (16/5): Jumanji, Ο γητευτής των αλόγων, Life

Στις 20:50 το Mega θα προβάλει την ταινία «Jumanji». Τέσσερις έφηβοι ανακαλύπτουν ένα παλιό βιντεοπαιχνίδι και αποφασίζουν να…τολμήσουν να παίξουν. Ένα βίντεογκέιμ κάπως διαφορετικό από όλα τα άλλα αφού τους «ρουφάει» σε μια αληθινή πίστα και τους μετατρέπει σε αληθινούς ήρωες ενός παιχνιδιού επιβίωσης σε μια επικίνδυνη ζούγκλα.

Μία ταινία, από τις διασημότερες οικογενειακές περιπέτειες των ’90s, βασισμένη στο βιβλίο του Κρις βαν Άλσμπουργκ «Jumanji» με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, εκσυγχρονίζεται, γίνεται ανώτερη της πρωτότυπης, με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών μεγάλης εμπορικής απήχησης, που πατάει γκάζια και συντρίβει τα ταμεία αγγίζοντας το $ 1 δις σε παγκόσμιες εισπράξεις.

Στις 22:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Ο γητευτής των αλόγων». Ένας "γητευτής αλόγων" στη Μοντάνα προσπαθεί να θεραπεύσει ένα άλογο από το ψυχικό τραύμα ενός ατυχήματος και ερωτεύεται την ιδιοκτήτριά του, μια δυναμική Νεοϋορκέζα δημοσιογράφο που όμως είναι παντρεμένη.

Στις 23:20 μέσα από τη συχνότητα του Mega θα προβληθεί η ταινία «Life». Ο Μραζίλ και ο Ρόλαντ Φλιντ είναι οι δύο καλύτεροι δολοφόνοι στον κόσμο, αλλά άγνωστοι μεταξύ τους. Ενώ ο Φλιν είναι εξαίρετος σκοπευτής, ο Μπραζίλ είναι εξειδικευμένος στο μαχαίρι. Αυτοί οι δύο δολοφόνοι, θα έχουν μια δύσκολη συνεργασία και θα γίνουν ο εφιάλτης του καρτέλ ναρκωτικών που υποστηρίζεται από την Αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.