Ταινίες στην τηλεόραση (15/5): Συμβόλαιο θανάτου, Wild card, Η ζωή όπως τη ξέρουμε

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (15/5): Συμβόλαιο θανάτου, Wild card, Η ζωή όπως τη ξέρουμε

Στις 21:00 στο Star θα προβληθεί η ταινία «Συμβόλαιο θανάτου». Ο Στίβεν Λούκας, ένας μοναχικός επί πληρωμή δολοφόνος, προσλαμβάνεται να δολοφονήσει μια νεαρή γυναίκα, την Έλα, η οποία αγνοεί ότι οι βρώμικες δουλειές της οικογένειας της τους έχουν ήδη κοστίσει τις ζωές τους. Όμως, ο Λούκας δεν μπορεί να τραβήξει τη σκανδάλη, και οι δύο τους γίνονται σύμμαχοι δραπετεύοντας ανά την Ευρώπη, κυνηγημένοι από αυτούς που δολοφόνησαν την οικογένεια της Έλα.

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Η ζωή όπως τη ξέρουμε». Όταν η Χόλι και ο Έρικ αναγκάζονται να πάρουν υπό την κηδεμονία τους τη μικρή κόρη των καλύτερών τους φίλων, πρέπει να μοιραστούν την ίδια στέγη και να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές του παρελθόντος.

Στις 22:50 το Star θα προβάλει την ταινία «Wild Card». Όταν ένας νεοφερμένος στο Λας Βέγκας γκάνγκστερ κακοποιεί μια φίλη του, ο βετεράνος τζογαδόρος και σκληροτράχηλος «σύμβουλος ασφαλείας» Νικ Γουάιλντ αποφασίζει να τη βοηθήσει να πάρει την εκδίκησή της.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.