Ταινίες στην τηλεόραση (13/5): Maleficent, Στα ίχνη του ανέμου, Ο ναός του χαμένου θησαυρού

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (13/5): Maleficent, Στα ίχνη του ανέμου, Ο ναός του χαμένου θησαυρού

Η δεύτερη από τη σειρά ταινιών του Iντιάνα Τζόουνς προβάλλεται απόψε στις 21:00 από το OPEN TV. Ο λόγος για το «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού» (Indiana Jones and the Temple of Doom, 1984), όπου το 1935 στη Σαγκάη ο διάσημος αρχαιολόγος Ιντιάνα Τζόουνς (Χάρισον Φορντ) έχει ανακαλύψει ένα παλιό διαμάντι μεγάλης αξίας και -μαζί του μια όμορφη Αμερικανίδα τραγουδίστρια- προσπαθεί να ξεφύγει από μία σπείρα που του στήνει παγίδα για να του το πάρει.

Δεύτερη χρονικά επιλογή της ημέρας η ταινία φαντασίας «Maleficent» (2014), την οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 22:00 στον ALPHA. Η Μαλέφισεντ (Αντζελίνα Τζολί) είναι μια ισχυρή νεράιδα που προστατεύει το μαγικό βασίλειο του Μουρ από τους μοχθηρούς ανθρώπους, ωστόσο προδίδεται από τον παιδικό της φίλο Στέφαν, ο οποίος με δόλο κερδίζει το βασιλικό θρόνο. Όταν, όμως, ετοιμάζεται να βαφτίσει τη νεογέννητη κόρη του, η Μαλέφισεντ την καταριέται με ένα ανίκητο ξόρκι...

Στις 23:45, σε πρώτη προβολή από το STAR, ένα εξαιρετικό φιλμ εγκλήματος και μυστηρίου, το «Στα ίχνη του ανέμου» (Wind River, 2017), με πρωταγωνιστές τους Τζέρεμι Ρένερ και Ελίζαμπεθ Όλσεν. Ένας βετεράνος κυνηγός βοηθάει μια νεαρή πράκτορα του FBI στην προσπάθεια διαλεύκανσης του φόνου μιας νεαρής γυναίκας, στην περιοχή ενός ορεινού ινδιάνικου καταυλισμού στο Γουαϊόμινγκ.

Για όσους δεν το είδατε πριν από λίγες μέρες, στις 00:00 προβάλλεται ξανά η ταινία «Ταυτότητα» (Identity, 2003) από τη συχνότητα του MEGA, με τους Τζον Κιούσακ, Ρέι Λιότα και Άλφρεντ Μολίνα. Μια νύχτα με σφοδρή καταιγίδα, δέκα ταξιδιώτες -άγνωστοι μεταξύ τους- βρίσκουν καταφύγιο σε ένα απομονωμένο μοτέλ, όμως ένας-ένας αρχίζουν να δολοφονούνται μυστηριωδώς. Η τρομακτική αλήθεια κρύβεται στην ταυτότητα του δολοφόνου...

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.