Ταινίες στην τηλεόραση (12/5): Το βιβλίο της ζούγκλας, Πάση θυσία, Αγάπη είναι

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (12/5): Το βιβλίο της ζούγκλας, Πάση θυσία, Αγάπη είναι

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Το βιβλίο της ζούγκλας». Ο Μόγλης είναι ένα μικρό αγόρι που μεγάλωσε στη ζούγκλα με μια αγέλη λύκων. Εχθρός του είναι ο εκδικητικός τίγρης Σιρ Χαν που τρομοκρατεί τα υπόλοιπα ζώα, κι έτσι εκείνος αποφασίζει να φύγει από τον τόπο του για το Χωριό των Ανθρώπων. Ο Σιρ Χαν, όμως, θα χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο για να τον φέρει πίσω.

Στις 22:00 μέσα από τη συχνότητα του Alpha θα προβληθεί η ταινία «Πάση θυσία». Ένας χωρισμένος πατέρας και ο πρώην κατάδικος αδερφός του επιχειρούν μια σειρά ληστειών τραπεζών για να διασώσουν τη χρεωμένη οικογενειακή τους φάρμα στο Δυτικό Τέξας, ενώ στα ίχνη τους βρίσκονται ένας βετεράνος σερίφης και ο ινδιάνος βοηθός του.

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα το Star θα δείξει την ταινία «Αγάπη είναι». Δέκα διαφορετικές ιστορίες ανάμεσα σε πρόσωπα που συνδέονται μεταξύ τους και που συναντώνται στο Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο με τη βοήθεια του έρωτα. Πληθώρα βρετανών σταρ σε μια ευχάριστη ερωτική κομεντί, που αν και διαθέτει χιούμορ, χάνεται συχνά σε κλισέ.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.