Ταινίες στην τηλεόραση (10/5): Επικίνδυνη αποστολή, Οι εκδικητές, Ταυτότητα

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (10/5): Επικίνδυνη αποστολή, Οι εκδικητές, Ταυτότητα

Στις 21:30 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Επικίνδυνη αποστολή». Ο Ίθαν Χαντ είναι ένας ικανότατος κατάσκοπος που κατηγορείται άδικα για το θάνατο των μελών της ομάδας του στην προηγούμενη αποστολή τους. Ο μόνος τρόπος για να αποδείξει την αθωότητά του, αλλά και να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά, είναι να δράσει μόνος. Ο Ίθαν θα χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του και όλα τα μέσα που διαθέτει και θα βρεθεί μπροστά σε μία σοκαριστική αλήθεια.

Μισή ώρα αργότερα ο Alpha θα δείξει την ταινία «Οι εκδικητές». Ο πανίσχυρος Thanos επιτίθεται στο σκάφος των Ασγκαρντιανών και κλέβει ένα από τα έξι πετράδια της αιωνιότητας. Ανάμεσα σε αυτόν και τα υπόλοιπα τέσσερα, η απόκτηση των οποίων θα σημάνει την καταστροφή του μισού σύμπαντος, στέκουν μόνον οι Εκδικητές.

Στις 22:50 θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Mega η ταινία «Ταυτότητα». Μια νύχτα με σφοδρή καταιγίδα, δέκα ταξιδιώτες, άγνωστοι μεταξύ τους, βρίσκουν καταφύγιο σ’ ένα απομονωμένο μοτέλ.

Όταν, όμως, ένας-ένας αρχίζουν να δολοφονούνται μυστηριωδώς, οι παγιδευμένοι υποπτεύονται ότι ίσως δεν βρέθηκαν εκεί από σύμπτωση. Η τρομακτική αλήθεια, που ξεπερνά κάθε φαντασία, κρύβεται στην ταυτότητα του δολοφόνου.

Μήπως κάθε μας επιλογή έχει ήδη γίνει από άλλους για μας; Μήπως δεν υπάρχουν συμπτώσεις στη ζωή, αλλά η μοίρα μας είναι προκαθορισμένη; Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Μανγκολντ και η παραγωγός Κάθι Κόνραντ παρουσιάζουν ένα πρωτότυπο ψυχολογικό θρίλερ με ευρηματικές ανατροπές και απρόοπτη λύση του μυστηρίου.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.