Ταινίες στην τηλεόραση (9/5): Spiderman, Diana, Captain Phillips, Ο μαύρος πύργος

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (9/5): Spiderman, Diana, Captain Phillips, Ο μαύρος πύργος

Πλούσιο με ξένες σειρές είναι το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας. Στις 20:50 το Mega θα προβάλει την ταινία «Spiderman». Ενθουσιασμένος μετά την περιπέτειά του με τους Εκδικητές, ο νεαρός Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει σπίτι του όπου ζει μαζί με τη θεία του, Μέι, περιμένοντας από τον μέντορά του Τόνι Σταρκ να του αναθέσει την επόμενη υπερηρωική αποστολή. Ο Πίτερ προσπαθεί να γυρίσει στη ρουτίνα της καθημερινότητάς θέλοντας να αποδείξει στον εαυτό του και στους γύρω του ότι δεν να είναι μόνο ο ο φιλικός ήρωας της γειτονιάς. Έτσι, όταν ανακαλύπτει τα σκοτεινά σχέδια του Βόλτσουρ, αποφασίζει να δράσει μόνος καθώς απειλείται ότι πιο σημαντικό έχει.

Στις 22:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Diana». Η ταινία αφηγείται τα τελευταία δυο χρόνια της ζωής της πριγκίπισσας Νταϊάνα και τη σχέση της με τον Πακιστανό καρδιοχειρουργό Χασνάτ Καν.

Μισή ώρα μετά ο ΑΝΤ1 θα προβάλει την ταινία «Captain Phillips». Πλέοντας ανοιχτά της ανατολικής Αφρικής, το φορτηγό πλοίο Maersk Alabama καταλαμβάνεται από πειρατές. Ο Αμερικανός καπετάνιος του θα έρθει σε σκληρή αντιπαράθεση με τον Σομαλό αρχηγό, 145 μίλια μακριά από τις ακτές.

Στις 23:20 το Mega θα δείξει την ταινία «Ο μαύρος πύργος». Η διασκευή του best-seller του Στίβεν Κινγκ, ζωντανεύει σε μια ιστορία όπου το κακό μάχεται με το καλό. Ο Μαύρος Πύργος είναι εκείνος που διατηρεί την ισορροπία του σύμπαντος. Ο Μαυροντυμένος Άνδρας θέλει να τον καταστρέψει με σκοπό την απόλυτη κυριαρχία. Από την πλευρά του καλού έρχεται ο Ρόλαντ, ο τελευταίος Πιστολέρο, ο οποίος προσπαθεί να τον βρει και να τον σκοτώσει για να σώσει την ανθρωπότητα. Ο Ρόλαντ έχοντας σύμμαχο ένα αγόρι τον Τζέικ και με τη βοήθεια της πνευματικής του ενέργειας, ψάχνει τον άνθρωπο με τα μαύρα για να καταπολεμήσει την απόλυτη απειλή. Το καλό και το κακό θα συγκρουστούν καθώς μόνο ο Ρόλαντ μπορεί να υπερασπιστεί τον Πύργο και να τον σώσει από τον Άνθρωπο με τα Μαύρα.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.