Το «Space Force» του Netflix στέλνει τον Στιβ Καρέλ στο διάστημα

Τα δέκα επεισόδια της σειράς του Netflix ακολουθούν την ιστορία του παρασημοφορημένου πιλότου Μαρκ Νερντ, ο οποίος αν και ονειρεύεται μια υψηλόβαθμη θέση στην πολεμική αεροπορία, ο Λευκός Οίκος τον στέλνει ακόμα πιο…ψηλά.

Το «Space Force» του Netflix στέλνει τον Στιβ Καρέλ στο διάστημα

Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πριν από μερικά χρόνια πως ένα τμήμα του αμερικανικού στρατού θα πρέπει να ασχολείται αποκλειστικά με τα του διαστήματος, φύτεψε την ιδέα στο μυαλό του Γκρεγκ Ντάνιελς, δημιουργού του αμερικανικού «The Οffice», για μια νέα, ακόμα πιο σουρεαλιστική σειρά. Έτσι, συναντήθηκε ξανά με τον Στιβ Καρέλ και μαζί υπογράφουν τη διαστημική κωμωδία «Space Force» που έρχεται στο Netflix στις 29 Μαΐου.

Τα δέκα επεισόδια της σειράς ακολουθούν την ιστορία του παρασημοφορημένου πιλότου Μαρκ Νερντ, ο οποίος αν και ονειρεύεται μια υψηλόβαθμη θέση στην πολεμική αεροπορία, ο Λευκός Οίκος τον στέλνει ακόμα πιο…ψηλά, σε μια απομακρυσμένη βάση στο Κολοράντο, κάνοντάς τον αρχηγό στο νεοσύστατο σώμα «Space Force».

Εκεί, θα πρέπει να ηγηθεί μιας ετερόκλητης ομάδας επιστημόνων και «αστροναυτών» που έχει σκοπό να κατακτήσει το φεγγάρι και να κάνει την Αμερική απόλυτη κυρίαρχο στο διάστημα. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζον Μάλκοβιτς, Νταϊάνα Σίλβερς, Τάουνι Νιούσομ, Μπεν Σουάρτζ, ενώ εμφανίζονται και οι Λίσα Κούντροου, Τζίμι Ο. Γιανγκ, Νόα Έμερικ, Άλεξ Σπάροου και Ντον Λέικ.

Πηγή: αθηνόραμα