Ταινίες στην τηλεόραση (4/5): Fantastic Four, Κακές παρέες, Τηλε...φονικός θάλαμος

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (4/5): Fantastic Four, Κακές παρέες, Τηλε...φονικός θάλαμος

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Fantastic Four». Ένας εφευρέτης αστροναύτης πραγματοποιεί το όνειρο μιας πολύ σημαντικής διαστημικής έρευνας με την χρηματική υποστήριξη του δυσεκατομμυριούχου Βίκτορ φον Ντουμ, παλιού αντίζηλού του.

Ο ίδιος όμως και τρεις συνταξιδιώτες του αποκτούν παράξενες δυνάμεις, όταν πλήττονται από κοσμική καταιγίδα, δημιουργώντας έτσι τους ήρωες Fantastic Four.

Μία ώρα μετά ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Κακές παρέες». Ένας βετεράνος της CIA έχει μόλις εννιά ημέρες στη διάθεσή του για να μεταμορφώσει έναν μαύρο μικροαπατεώνα σε σούπερ πράκτορα, ώστε να πάρει τη θέση του δολοφονημένου δίδυμου αδερφού του σε μια υπόθεση τρομοκρατίας.

Στις 23:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Τηλε...φονικός θάλαμος». Ο Στου, ένας δημοσιοσχετίστας που διάγει μια ψεύτικη και γεμάτη ψέματα ζωή, βρίσκεται παγιδευμένος σε τηλεφωνικό θάλαμο της Νέας Υόρκης, καθώς ένας άγνωστος που μόλις σκότωσε έναν περαστικό, τον σημαδεύει με καραμπίνα.

Ένας αγωνιώδης διάλογος ξεκινά ανάμεσα στους δυο άνδρες, ενώ η αστυνομία έχει περικυκλώσει το θάλαμο, νομίζοντας ότι ο Στου είναι ο δολοφόνος. Ενδιαφέρουσα σεναριακή ιδέα του Λάρι Κοέν, που θα ήταν πολύ καλύτερη αν απέφευγε τις ηθικολογίες.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.