Ταινίες στην τηλεόραση (2/5): Ο Τουρίστας, Αθώος Μέχρι Αποδείξεως του Εναντίου

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (2/5): Ο Τουρίστας, Αθώος Μέχρι Αποδείξεως του Εναντίου

Πρώτη επιλογή της ημέρας «Ο Τουρίστας» (The Tourist, 2013) που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 στις 21:45. Μια γυναίκα (Αντζελίνα Τζολί), η οποία παρακολουθείται από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, ταξιδεύει για τη Βενετία, όπου θα συναντήσει τον καταζητούμενο εραστή της. Στο τρένο γνωρίζει και παγιδεύει έναν ανύποπτο Αμερικανό τουρίστα (Τζόνι Ντεπ), ο οποίος όταν φτάσουν στην Ιταλία θα γίνει στόχος πρακτόρων, της αστυνομίας αλλά και Ρώσων μαφιόζων.

Λίγο αργότερα, στις 22:00, υπάρχει «Η Μαγική Ομπρέλα» (Saving Mr. Banks, 2013) στον ALPHA, με πρωταγωνιστές τον Τομ Χανκς και την Έμμα Τόμπσον. Η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, δραματοποιώντας τις συναντήσεις της Βρετανής συγγραφέα Π. Λ. Τράβερς με τον Γουόλτ Ντίσνεϊ, προκειμένου ο τελευταίος να την πείσει να του παραχωρήσει τα κινηματογραφικά δικαιώματα της «Μαίρη Πόπινς».

Τρεις ώρες μετά (01:00) μπορείτε να δείτε «Τα Δεσμά του Διαβόλου» (Devil's Knot, 2013) στο STAR, μια ταινία που βασίζεται στην περιβόητη υπόθεση των West Memphis Three από το 1994, όταν τρεις έφηβοι είχαν καταδικαστεί αδίκως για φόνο. Πρωταγωνιστές της ταινίας ο οσκαρικός Κόλιν Φερθ και η Ρις Ουίδερσπουν.

Για το... κλασικό μεταμεσονύχτιο φινάλε έχουμε το «Αθώος Μέχρι Αποδείξεως του Εναντίου» (Presumed Innocent, 1990) στις 03:45, ξανά από το STAR. Ενας δημόσιος κατήγορος (Χάρισον Φορντ) αναλαμβάνει τις ανακρίσεις για το φόνο μιας συναδέλφου του, με την οποία είχε παράνομη ερωτική σχέση, αλλά όλα τα στοιχεία στρέφονται σε βάρος του...

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα