Ταινίες στην τηλεόραση (21/4): Η μεγάλη διάσωση, Η νύφη το έσκασε

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (21/4): Η μεγάλη διάσωση, Η νύφη το έσκασε

Στις 20:50 ο AΝΤ1 θα προβάλει την ελληνική ταινία «Το θύμα». Ένας εργατικός χωρικός, αρραβωνιασμένος, που εργάζεται σκληρά για να μην λείψει τίποτα από τον μικρό του αδελφό που σπουδάζει στην Αθήνα, πηγαίνει στην πρωτεύουσα γιατί ανησυχεί για αυτόν.

Στην Αθήνα, όμως, ο αδελφός του ζει τη μεγάλη ζωή, ξοδεύοντας σε γυναίκες και ξενύχτια όλα τα λεφτά που του στέλνει ο αδελφός του. Τα περισσότερα χρήματα, όμως, του τα τρώει μια λαϊκή τραγουδίστρια, την οποία γνωρίζει ο αδελφός του φτάνοντας στο σπίτι του και ξετρελαίνεται μαζί της.

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ξένη ταινία «Η μεγάλη διάσωση». Το Φεβρουάριο του 1952 μια από τις πιο σφοδρές καταιγίδες χτυπάει τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ, κόβοντας στα δυο ένα τάνκερ.

Ένα μικρό πλοίο της ακτοφυλακής σπεύδει για να σώσει περισσότερους από 30 αβοήθητους ναύτες, έχοντας να αντιμετωπίσει τα γιγάντια κύματα.

Στις 22:00 ο Alpha θα προβάλει την ξένη ταινία «Η νύφη το έσκασε». Ένας δημοσιογράφος απολύεται από τη δουλειά του, γιατί έγραψε ένα άρθρο για μια επαρχιωτοπούλα, η οποία παράτησε σύξυλους τρεις γαμπρούς στην εκκλησία.

Πηγαίνει να τη γνωρίσει από κοντά, πιστεύοντας ότι θα επαναλάβει το κατόρθωμά της, αλλά δεν φαντάζεται ότι ο υποψήφιος τέταρτος γαμπρός θα είναι ο ίδιος.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.