Ταινίες στην τηλεόραση (18/4): Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ, Η γυνή να φοβήται τον άντρα

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (18/4): Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ, Η γυνή να φοβήται τον άντρα

Στις 20:45 ο ANT1 θα προβάλει την ταινία «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ». Θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης, που αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού. Ο Ιταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι απέδωσε με ευλάβεια τα Πάθη του Ιησού, αναπαριστώντας τα γεγονότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα του θέματος

Στις 20:50 ο Alpha θα δείξει την ελληνική ταινία «Ο τζαναμπέτης». Τρεις μεσόκοποι εργένηδες απαγορεύουν στον ανιψιό τους να παντρευτεί την αγαπημένη του. Και οι τρεις θείοι θα πιαστούν στα δίχτυα της γοητευτικής θείας της κοπέλας και τελικά θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους για το γάμο.

Στις 22:50 το Star θα προβάλει την ελληνική ταινία «Η γυνή να φοβήται τον άντρα». Ένας χωρισμένος πλέον δημόσιος υπάλληλος θυμάται τη μακροχρόνια σχέση με τη γυναίκα του, στην οποία προτού παντρευτούν φερόταν αυταρχικά. Την ημέρα του γάμου τους, όμως, εκείνη αποφασίζει να… πατήσει πόδι.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.