Ταινίες στην τηλεόραση (12/4): Ο τιμωρός, ο Μεξικανός, ο καλός ο κακός και ο διάσημος

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (12/4): Ο τιμωρός, ο Μεξικανός, ο καλός ο κακός και ο διάσημος

Ταινίες για όλα τα γούστα περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Στις 21:45 ο ANT1 θα προβάλει την ανατρεπτική κωμωδία «Ο κακός, ο καλός και ο διάσημος» με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο «καλός», ένας γνωστός λυρικός ηθοποιός, ζει σ’ ένα όμορφο διαμέρισμα στο Κολωνάκι, το οποίο επιχειρεί να διαρρήξει ο «κακός», που τυχαίνει να είναι και σωσίας του.

Η ομοιότητα των δύο αυτών ηρώων και η συνύπαρξη διαφόρων άλλων προσώπων στον χώρο, δημιουργεί τεράστια μπερδέματα και παρεξηγήσεις, τις οποίες έρχεται να λύσει ο «διάσημος»… Τσακ Νόρις!

Στις 23:00 το Mega θα προβάλει την ταινία «Ο τιμωρός». Η δημοφιλής φιγούρα των Marvel Comic που έχει γράψει ανάλογη ιστορία με αυτή των X-Men και του Spiderman. «επιτίθεται» στη μεγάλη οθόνη!

Όταν μετά την τελευταία του αποστολή ως ειδικού πράκτορα του FBI, οι αντίπαλοί του ξεκληρίζουν την οικογένειά του, ο Φρανκ Καστλ μετατρέπεται σε αδίστακτο κυνηγό εγκληματιών, με ένα και μοναδικό σκοπό: να αποδώσει δικαιοσύνη. Οπλισμένος με τρομακτική εφυία και σιδερένια θέληση, δεν αναζητά την εκδίκηση, αλλά την τιμωρία.

Την ίδια ώρα στο Open TV θα προβληθεί η ταινία «Ο Μεξικανός». Πριν ο ριψοκίνδυνος Τζέρι τηρήσει την υπόσχεση του στη Σαμάνθα, δηλαδή να διακόψει τους δεσμούς του με τη Μαφία, πρέπει να κάνει άλλη μία βόλτα στο Μεξικό και να βρει ένα ανεκτίμητης αξίας πιστόλι, τον «Μεξικανό» και έτσι να ξεκαθαρίσει τα χρέη του με το αφεντικό της μαφίας. Για πρώτη φορά πρωταγωνιστούν οι Μπράντ Πιτ και Τζούλια Ρόμπερτς.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.