Ταινίες στην τηλεόραση (11/4): Lethan weapon, Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 4, Στρουμφάκια

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (11/4): Lethan weapon, Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 4, Στρουμφάκια

Ταινίες για όλα τα γούστα περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Στις 21:00 το Mega θα προβάλει την ταινία κινουμένων σχεδίων «Στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό».

Στο μαγικό κόσμο των μπλε αξιολάτρευτων πλασμάτων, ένα νέο σχέδιο «ταράζει» την καθημερινότητά τους. Η Στρουμφίτα με τους καλύτερούς της φίλους πρωταγωνιστούν σε έναν αγώνα μέσα στο απαγορευμένο δάσος με σκοπό να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό. Και όλα αυτά χωρίς να τους προλάβει ο μάγος Δρακουμέλ. Θα καταφέρουν να είναι αθόρυβοι για να μη βρεθούν στα ίδια μονοπάτια με το μοχθηρό μάγο;

Στις 22:50 το Star θα δείξει την αστυνομική σειρά Lethan weapon. Ύστερα από την απώλεια της γυναίκας του και του μωρού τους, ο Martin Riggs, ένας αστυνομικός του Texas και πρώην μέλος των Navy SEALS, αποφασίζει να μετακομίσει στο Los Angeles για να κάνει μια νέα αρχή.

Μέλος της αστυνομίας του Los Angeles πλέον, ο Riggs θα συνεργαστεί με τον Detective Roger Murtaugh, ο όποιος έχοντας πρόσφατα υποστεί μια «ελαφριά» καρδιακή προσβολή, θα πρέπει να αποφεύγει το στρες.

Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 4». Ένας Ελληνοαμερικανός αγοράζει το λύκειο Χαβαλέ και προσλαμβάνει πρώην αποφοίτους που έχουν γίνει καθηγητές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τηλεόρασης.