Μενεγάκη: Γιατί έπαθε πλάκα με τον Μπόγρη (vid)

Η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε στην εκπομπή της τον Γιώργο Μπόγρη και έπαθε πλάκα με την άνεσή του. 

Μενεγάκη: Γιατί έπαθε πλάκα με τον Μπόγρη (vid)

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βγήκε ο Γιώργος Μπόγρης, με τη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια να… παθαίνει την πλάκα της με τον Έλληνα σέντερ της Τενερίφης και να λέει πως είναι και μιλάει σαν άνθρωπος της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, προς το τέλος της συζήτησής τους, του είπε: «Ρε Γιώργο, από περιέργεια, πάντα ήσουν τόσο ομιλητικός και κοινωνικός; Έχω πάθει πλάκα! Είναι σαν να είσαι άνθρωπος της τηλεόρασης… Λες και γνωριζόμασταν και χθες και τα λέγαμε ωραία. Έχεις μία άνεση τρομακτική! Δηλαδή πραγματικά εντυπωσιάζομαι! Αλήθεια το λέω...».

Ο Μπόγρης είπε συγκεκριμένα: «Στα Κανάρια Νησιά δεν είναι τόσα πολλά τα κρούσματα, όμως επειδή έχουμε τους ίδιους νόμους με την Ισπανία, είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα εδώ. Είμαι τυχερός επειδή έχω θέα από το σπίτι, οπότε μπορώ και ξεφεύγω, χαλαρώνω και δεν νιώθω τόσο πολύ να πνίγομαι. Από την άλλη, τα πράγματα είναι πολύ τεταμένα, υπάρχει πολύ άγχος για το αύριο.

Γενικά ο κόσμος επειδή είναι σε μια αβεβαιότητα το βγάζει προς τα έξω. Από την άλλη, επειδή υπάρχει παιδεία εδώ, ακολουθούν τους νόμους κατά γράμμα, δεν είναι σαν και εμάς που νιώθουμε επαναστάτες και επειδή ως Βαλκάνιοι έχουμε περάσει στο παρελθόν πιο δύσκολα, νομίζουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες. Εδώ έχουν μια νοοτροπία και μια παιδεία πως από τη στιγμή που η κυβέρνηση είπε κάτι, σίγουρα θέλει το καλό μας, σίγουρα είναι ειδικοί και πρέπει να το ακολουθούμε κατά γράμμα. Έτσι γενικά είναι όλοι στην αναμονή και περιμένουν αποφάσεις.

Το πρόστιμο για όποιον σπάσει την καραντίνα είναι τρεις με πέντε χιλιάδες ευρώ. Δεν έχουμε αυτό με το SMS που ισχύει στην Ελλάδα. Εδώ η καραντίνα είναι ολική. Το μόνο διαβατήριό σου είναι ο σκύλος, το σούπερ μάρκετ, το φαρμακείο και το νοσοκομείο. Οπότε ίσως μία λύση είναι να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι, οπότε και θα δώσουμε αγάπη στο ζωντανό, αλλά και θα έχουμε ένα... διαβατήριο για τον έξω κόσμο».

Δείτε τον Γιώργο Μπόγρη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη από τη 1 ώρα και 17 λεπτά

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας