Ταινίες στην τηλεόραση (7/4): Το κορίτσι με το τατουάζ, Η έκτη αίσθηση, Η τελική μάχη

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (7/4): Το κορίτσι με το τατουάζ, Η έκτη αίσθηση, Η τελική μάχη

Στις 22:30 το Οpen TV θα προβάλει την ταινία «το κορίτσι με το τατουάζ». Ένας καταδικασμένος για συκοφαντική δυσφήμηση δημοσιογράφος αναλαμβάνει να ερευνήσει την προ σαράντα πέντε ετών εξαφάνιση της γόνου μιας πανίσχυρης οικονομικά σουηδικής οικογένειας. Μια αντικοινωνική ερευνήτρια-χάκερ με προσωπικά προβλήματα θα προσφερθεί να τον βοηθήσει.

Ένα τέταρτο μετά ο Alpha θα δείξει την «έκτη αίσθηση». Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 6 Αυγούστου 1999 και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από τους κριτικούς, με τους περισσότερους να επαινούν τις ερμηνείες, το σενάριο και το φινάλε.

Έγινε τεράστια εισπρακτική επιτυχία αποφέροντας 672,8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έλαβε έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Β' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Τόνι Κολέτ και Β' Ανδρικού Ρόλου για τον Χάλεϊ Τζόελ Όσμεντ.

Στις 23:15 ο ΣΚΑΙ θα προβάλει την «τελική μάχη». Η χώρα της Σανταλού σπαράσσεται από έναν εμφύλιο πόλεμο που διαρκεί εδώ και επτά μήνες. Ο ψυχοπαθής δικτάτορας Μπίσον αρνείται να σταματήσει τις εχθροπραξίες και μάλιστα κρατά αιχμαλώτους τους οποίους απειλεί να σκοτώσει ανά πάσα στιγμή.

Μια διεθνής στρατιωτική ομάδα με αρχηγό τον συνταγματάρχη Γουίλιαμ Γκιλ αναλαμβάνει να δώσει στον δικτάτορα τα λύτρα που ζητά για να απελευθερώσει τους αιχμαλώτους. Όμως ο συνταγματάρχης Γκιλ αποφασίζει να τα βάλει προσωπικά με τον δικτάτορα και να τον νικήσει μια για πάντα.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.