Πάνος Ιωαννίδης: «Κοροϊδεύαμε τον Κοντιζά με τα γάντια, τώρα φοράμε και μάσκες!» (vid)

Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλάει για τα συμπτώματα κρυολογήματος που τον θορύβησαν για την πιθανότητα να έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό, αλλά και για τα γυρίσματα του Master Chef 4 τα οποία έχουν διακοπεί.

Πάνος Ιωαννίδης: «Κοροϊδεύαμε τον Κοντιζά με τα γάντια, τώρα φοράμε και μάσκες!» (vid)

Ο κριτής του Master Chef, Πάνος Ιωαννίδης, μίλησε στο Dot για την αδιαθεσία που είχε νιώσει στα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής, περιγράφοντας τον φόβο που είχε και μόνο στη σκέψη ότι είναι κρούσμα κορoνοϊού.

«Είχα πάει στο γύρισμα, αλλά ήταν κρύωμα αυτό εκείνη τη μέρα. Ήταν ακριβώς στην αρχή. Και θορυβήθηκε όλο το στούντιο γιατί ήμασταν και 50 άτομα εκεί πέρα. Κατευθείαν μπήκα για εξετάσεις, έμεινα κάποιες μέρες στο σπίτι εν μέσω γυρισμάτων, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Μετά επέστρεψα» περιέγραψε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Πιεστήκαμε αρκετά μετά λόγω του ότι όλο αυτό το πράγμα μεγάλωνε, είχαν βγει και οι οδηγίες, οπότε κάπως επισπεύσαμε τη διαδικασία γενικά των γυρισμάτων. Είχα την αγωνία και τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορoνοϊό και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Θέλει προσοχή! Τόσο καιρό “κοροϊδεύαμε” τον Κοντιζά με τα γάντια, αλλά τώρα όχι μόνο γάντια, αλλά φοράμε και μάσκες μαζί».

Μάλιστα σχετικά με τα γυρίσματα του MasterChef που έχουν διακοπεί, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε: «Ούτως ή άλλως ήμασταν αρκετά μπροστά στα γυρίσματα. Τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που θα κάνουμε κάποια στιγμή μάλλον τον τελικό live. Αλλιώς θα δει η παραγωγή τι θα κάνει, δεν το γνωρίζει κανένας ακόμα».