Ταινίες στην τηλεόραση (3/4): Λυκόφως, ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ...ΖΙΟ, ο τελευταίος κυνηγός μαγισσών

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (3/4): Λυκόφως, ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ...ΖΙΟ, ο τελευταίος κυνηγός μαγισσών

Πλούσιο με ξένες ταινίες αλλά και σειρές είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την επιστημονικής φαντασίας ταινία «Λυκόφως».

Η νεαρή Ιζαμπέλα γνωρίζει μια μυστηριώδη οικογένεια και ερωτεύεται ένα από τα μέλη της, τον γοητευτικό Έντουαρντ. Μια συγκλονιστική αποκάλυψη όμως την περιμένει: ο Έντουαρντ και η οικογένειά του είναι βρικόλακες, οι οποίοι έχουν επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Παραμένουν αθάνατοι, αλλά δεν πίνουν ανθρώπινο αίμα λόγω του ηθικού τους κώδικα ενώ μπορούν να κυκλοφορούν στον ήλιο. Η Ιζαμπέλα θα πρέπει να ρισκάρει τα πάντα για να είναι μαζί του, ενώ ο Έντουαρντ θα πρέπει να παλέψει με τη δίψα του για αίμα και τα βαθιά, άγρια ένστικτά του.

Στις 23:00 το MEGA θα προβάλει το ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ...ΖΙΟ. Σε μια πόλη υπό τον έλεγχο της διαβόητης συμμορίας του Τσεκουριού, ο νεαρός Σινγκ θέλει απεγνωσμένα να γίνει μέλος της.

Αναζητώντας την περιπέτεια, καταλήγει σε μια φτωχογειτονιά, με εκκεντρικούς σπιτονοικοκύρηδες, οι οποίοι αποδεικνύονται ότι είναι μάστορες του Κουνγκ Φου! Τα καμώματα του Σινγκ θα οδηγήσουν την Συμμορία του Τσεκουριού να αναμετρηθεί με τους σπιτονοικοκύρηδες, σε μια εκρηκτική μονομαχία Κουνγκ Φου. Μόνο μια πλευρά θα νικήσει και ένας μόνο ήρωας θα αναδειχθεί ο απόλυτος Κουνγκ Φου αρχηγός.

Στις 23:30 το STAR θα δείξει την ταινία «ο τελευταίος κυνηγός μαγισσών». Ο Κόλντερ είναι ένας αθάνατος κυνηγός μαγισσών, ο τελευταίος του είδους του, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει την αναστημένη και πανίσχυρη Βασίλισσα Μάγισσα, η οποία τον καταράστηκε προτού εκείνος τη σκοτώσει αιώνες πριν.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.