Μάθαμε την ώρα που κάνει πρεμιέρα η 4η σεζόν του «La Casa de Papel» στην Ελλάδα (vid)

Διαβάστε την ώρα που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην Ελλάδα η 4η σεζόν της περίφημης ισπανικής σειράς «La Casa de Papel», όπως και τα επεισόδια που θα έχει ο νέος κύκλος, στο Netflix.

Μάθαμε την ώρα που κάνει πρεμιέρα η 4η σεζόν του «La Casa de Papel» στην Ελλάδα (vid)

Το «La Casa de Papel» αδιαμφισβήτητα είναι από τις πιο διάσημες τηλεοπτικές σειρές παγκοσμίως, με εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο να μην ξεκολλούν από την οθόνη τους όταν κυκλοφορεί νέα σεζόν. Το τέταρτο κεφάλαιο αναμένεται να καταφτάσει στο Netflix στις 3 Απριλίου και υπόσχεται να μας καθηλώσει με νέες ίντριγκες και όχι μόνο.

Τώρα όλοι οι fans μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα και έτσι στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκαν μερικές ακόμη νέες πληροφορίες για το 4ο μέρος. Συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο instagram της σειράς δημοσιεύτηκε ένα post με οκτώ μικρά βίντεο που μαρτυράνε τους τίτλους των επεισοδίων, πόσα θα είναι αυτά, ενώ στη λεζάντα μαθαίνουμε και την ώρα που θα γίνουν διαθέσιμα.

Στη χώρα μας, λοιπόν, το «La Casa de Papel: Part 4» («Η Τέλεια Ληστεία: Μέρος 4») θα καταφτάσει στο Netflix αύριο, Παρασκευή 3 Απριλίου, στις 10:00 το πρωί. Αξίζει να σημειωθεί πως θα γίνουν διαθέσιμα και τα οκτώ επεισόδια κατευθείαν.

Δείτε το εν λόγω post παρακάτω:

Πηγή: unboxholics