Ταινίες στην τηλεόραση (2/4): Wonder Woman, Οριακές διαπραγματεύσεις, Hard Target 2

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (2/4): Wonder Woman, Οριακές διαπραγματεύσεις, Hard Target 2

Μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού προγράμματος και σήμερα οι ξένες ταινίες. Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Wonder Woman».

Εκπαιδευμένη ως πολεμίστρια, η πριγκίπισσα των Αμαζόνων Νταϊάνα εγκαταλείπει το απομονωμένο νησί της και ακολουθεί έναν Αμερικανό πιλότο στην πρώτη γραμμή του μετώπου του Α' Παγκοσμίου, με σκοπό να σταματήσει τα ολέθρια σχέδια του θεού του πολέμου Άρη.

Στις 22:30 ο ΣΚΑΙ θα δείξει την αμερικάνικη ταινία «Οριακές διαπραγματεύσεις». Η πλοκή: Ένας διαπραγματευτής ομήρων της αστυνομίας του Σικάγο, που κατηγορείται άδικα για φόνο συναδέλφου, πιάνει όμηρο ένα διεφθαρμένο αστυνομικό και ζητά τη μεσολάβηση ενός άλλου αναγνωρισμένου διαπραγματευτή, στον οποίο ουσιαστικά εναποθέτει τις ελπίδες του για να αποδείξει την αθωότητά του.

Τα μεσάνυχτα το Star παίρνει ξανά τη σκυτάλη με το Hard Target 2. Ένας πρωταθλητής πολεμικών τεχνών που έχει χάσει την υπόληψή του κι έχει αποσυρθεί δέχεται πρόταση να αγωνιστεί για πολλά χιλιάδες δολάρια στην Μιανµάρ. Όταν φτάνει εκεί όµως αντιλαμβάνεται πως είναι απλά το θύμα ενός ανθρωποκυνηγητού που έχει ξεκινήσει χωρίς τη γνώση του. Σύντομα ο ίδιος θα πρέπει να σώσει τη ζωή του από τους διώκτες του αντιστρέφοντας τους όρους και κάνοντάς τους εκείνους θύματα του.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.