Ταινίες στην τηλεόραση (1/4): Assassin's Creed, Pretty Woman, Ο νόμος της νύχτας

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (1/4): Assassin's Creed, Pretty Woman, Ο νόμος της νύχτας

Πλούσιο με ξένες ταινίες αλλά και σειρές είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την αγγλογαλλικής παραγωγής ταινία «Assassin's Creed».

Η ταινία διάρκειας 115' εξιστορεί την ιστορία ενός καταδικασμένου σε θάνατο άνδρα ο οποίος γίνεται αντικείμενο ενός παράξενου πειράματος που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες και «βιώνει» τις περιπέτειες του προγόνου του Αγκιλάρ, ενός εκπαιδευμένου δολοφόνου, στην Ισπανία της Ιεράς Εξέτασης.

Στις 22:45 ο Alpha θα προβάλει το «Pretty Woman» με πρωταγωνιστές την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ρίτσαρντ Γκιρ.

Η πλοκή: Ένας επιχειρηματίας χρειάζεται συνοδό για μια εβδομάδα. Η τέλεια επιλογή ονομάζεται Βίβιαν, είναι ακαταμάχητη και ιερόδουλος. Ο έρωτας, όμως, φέρνει και τους δύο αντιμέτωπους με τις απαιτήσεις ενός άλλου κόσμου.

Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Ο νόμος της νύχτας».Η ποτοαπαγόρευση έχει ως αποτέλεσμα την άνθιση ενός ολόκληρου δικτύου παράνομων μπαρ, γκάνγκστερ και διεφθαρμένων αστυνομικών. Ο Τζο Κάφλιν, ο μικρότερος γιος ενός διακεκριμένου Αστυνόμου της Βοστόνης, έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής που διαφέρει από την αυστηρή και καθώς πρέπει ανατροφή του.

Έχοντας στον ενεργητικό του πλειάδα μικροκλοπών, πλέον εργάζεται για έναν από τους πιο διαβόητους μαφιόζους της περιοχής. Ο Τζο απολαμβάνει τη χλιδή, την ένταση και την κακή φήμη του παρανόμου. Όμως, η ζωή στη σκοτεινή πλευρά έχει το τίμημά της.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.