Ταινίες στην τηλεόραση (30/3): Ο τελευταίος επιζών, The Rookie, Luther

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (30/3): Ο τελευταίος επιζών, The Rookie, Luther

Πλούσιο με ξένες ταινίες αλλά και σειρές είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Στις 22:30 ο ΣΚΑΙ θα προβάλει την αμερικάνικης παραγωγής ταινία «Ο τελευταίος επιζών» σε σκηνοθεσία του Σκοτ Γουίμπερ. Στο κομμάτι της υπόθεσης ο Τζακ, ένας θανατοποινίτης, πείθεται από έναν τηλεοπτικό παραγωγό να λάβει μέρος σε ένα ριάλιτι σόου.

Έτσι μεταφέρεται σε ένα απομονωμένο νησί όπου βρίσκεται αντιμέτωπος με άλλους δέκα θανατοποινίτες. Ένα παιχνίδι επιβίωσης και αλληλοεξοντώσης ξεκινάει, στο οποίο ο τελευταίος επιζών θα κερδίσει την ελευθερία του. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Ένα τέταρτο μετά ο Alpha θα δείξει την αστυνομική σειρά «Τhe Rookie». Ο Νέιθαν Φίλιον υποδύεται τον Τζον Νόλαν, έναν 40άρη άνδρα από το Λος Άντζελες που μόλις χώρισε και μετά από μια σοκαριστική εμπειρία, αποφασίζει να γίνει αστυνομικός έστω και σε αυτή την ηλικία. Παρότι η παρουσία του δεν είναι αρχικά ευχάριστη ούτε στους ανωτέρους του, ούτε στους νεαρούς συναδέλφους του, εκείνος καταφέρνει να τους πείσει να του δώσουν μια ευκαιρία.

Στις 23:30 το Star θα προβάλει και εκείνο με τη σειρά του αστυνομική σειρά με τον τίτλο «Luther». Όταν οι ζοφερές σκιές του Λονδίνου γεννούν έναν νέο εφιάλτη, ο ντετέκτιβ John Luther πρέπει να βρει την άκρη. Ύστερa από μία σειρά κτηνωδών φόνων ο Luther και η καινούργια του εκπαιδευόμενη, Catherine Halliday μπλέκονται σε έναν ιστό αληθινών και παραπλανητικών στοιχείων που φαίνεται ότι έχουν σχεδιαστεί για να προστατέψουν μία ανείπωτη φρίκη.

Όσον αφορά τις ελληνικές ταινίες, ο ΑΝΤ1 θα προβάλει στις 21:00 την ταινία «Κρίμα το μπόι σου», ενώ στις 22:00 η ΕΡΤ1 το «Πίσω μου σε έχω σατανά».

Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα.