Μένουμε Σπίτι: Αυτές είναι οι σειρές που θα δούμε τον Απρίλιο στο Netflix

Tο Netflix προσθέτει νέες παραγωγές που θα σε κάνουν να κολλήσεις στην μικρή σου οθόνη αλλά και να περάσεις ευχάριστα την καραντίνα σου. Αυτές είναι οι σειρές που έρχονται τον Απρίλιο. 

Μένουμε Σπίτι: Αυτές είναι οι σειρές που θα δούμε τον Απρίλιο στο Netflix

Απρίλιος, μήνας της ”εσώκλειστης” πλέον άνοιξης! Το Netflix προσθέτει νέες παραγωγές που θα σε κάνουν να κολλήσεις στην μικρή σου οθόνη αλλά και να περάσεις ευχάριστα την καραντίνα σου. Εδώ σου έχουμε συγκεντρώσει όλες τις σειρές που θα κυκλοφορήσουν στην αγαπημένη σου πλατφόρμα.

1. La Casa De Papel Season: 4

Καθώς το σχέδιο του Καθηγητή αρχίζει να καταρρέει, παίζονται ανθρώπινες ζωές κι οι ληστές πρέπει να απωθήσουν τους εχθρούς εντός κι εκτός της Τράπεζας της Ισπανίας.

*Η τέταρτη σεζόν στη διάθεση σας από την Παρασκευή 3 Απριλίου

2. Nailed It! Season:4

Εραστέχνες ζαχαροπλάστες ή αλλιώς παραδείγματα προς αποφυγή δοκιμάζουν να φτιάξουν γλυκά έργα τέχνης, διεκδικώντας 10.000 δολάρια. Ένα ριάλιτι όπου επικρατεί το χάος.

*Η τέταρτη σεζόν στη διάθεση σας από την Τετάρτη 1 Απριλίου

3. The Circle: Γαλλία

Σε αυτόν τον διαγωνισμό μέσω κοινωνικής δικτύωσης, διαδικτυακοί παίκτες φλερτάρουν, γίνονται φίλοι και φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ για το βραβείο των 100.000 ευρώ.

*Η πρώτη σεζόν στη διάθεση σας από την Πέμπτη 9 Απριλίου

4. Σέρτζιο

Στον απόηχο της εισβολής των ΗΠΑ στο Ιρακ, ο διπλωμάτης του ΟΗΕ Σέρτζιο Βιέρα ντε Μέλο αναλαμβάνει την πιο επικίνδινη αποστολή της καριέρας του.

*Η πρώτη σεζόν στη διάθεση σας από την Παρασκευή 17 Απριλίου

5. Brews Brothers

Δύο αδέρφια στα μαχαίρια αναγκάζονται να συνεργαστούν για να μην κλείσει το ζυθοποιείο τους. Με τη συμπεριφορά τους όμως, η δουλειά ένα καζάνι που βράζει.

*Η πρώτη σεζόν στη διάθεση σας από την Παρασκευή 10 Απριλίου

6. After Life

H κακοκεφιά του Τόνι, την οποία ο ίδιος αποκαλεί υπερδύναμη ταλαιπωρεί τους συναδέλφου του. Στο μεταξύ, μία νέα αρθοργράφος πιάνει δουλειά στην εφημερίδα Τάμπουρι.

*Η δεύτερη σεζόν στη διάθεση σας από την Παρασκευή 24 Απριλίου

7. Never have I ever

Μια κωμική σειρά ενηλικίωσης για τη ζωή μιας σύγχρονης Ινδοαμερικανής έφηβης πρώτης γενιάς, εμπνευσμένη από τα παιδικά χρόνια της Μίντι Κέιλινγκ. *Η πρώτη σεζόν στη διάθεση σας από την Δευτέρα 27 Απριλίου

8. Community

Όταν του αφαιρείται το πτυχίο, ο δικηγόρος Τζεφ Γουίνγκερ επιστρέφει στο πανεπιστήμιο, όπου φτιάχνει μία ομάδα μελέτης από εκκεντρικούς συμφοιτητές.

*Οι σεζόν στη διάθεση σας από την Τετάρτη 1 Απριλίου

9. Η υπερβολική δόση σκανδάλου

Τα φρικτά εγκλήματα δύο αναλυτριών φαρμάκων παραλύουν το δικαστικό σύστημα και θολώνουν την έννοια του δικαίου για δικηγόρους, αξιωματούχους και χιλιάδες κρατούμενους.

*Η πρώτη σεζόν στη διάθεση σας από την Τετάρτη 1 Απριλίου

10. Σάντερλαντ μέχρι θανάτου

Με νέο ιδιοκτήτη η Σαντερλάντ ξεκινά τον αγώνα για να ανεβεί από την τρίτη κατηγορία και να φερεί πίσω την περηφάνια και την ελπίδα στους παθιασμένους οπαδούς της.

*Η δεύτερη σεζόν στη διάθεση σας από την Τετάρτη 1 Απριλίου

Πηγή: parallaximag